Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan essünk túl rajta, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan essünk túl rajta, ha nagyon fáj neki?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel több mint 9 hónapja vagyunk együtt, ő még szűz. Viszonylag türelmesen vártam rá, nem erőltettem a dolgot,persze szexen kívűl szinte minden volt (petting, stb) aztán egy hónapja kb aztmondta , hogy leakar feküdni velem, aminek nagyon örűltem. Megpróbáltuk, de nagyon fájt neki s abbahagytam, nemakartam kínozni. De azóta már sokszor próbáltuk, de mindig ugyanaz a helyzet. Izgattam előtte 20-30 percet, már brutál nedves volt, kivolt tágulva neki, próbáltuk sikositóvalis, ughis , hogy ivott előtte 1 pici alkoholt, hogy lazuljon el, de semmi.. legutóbb bement kb 3-4 centi de aztmondta h vegyem ki mert nem birja a fájdalmat. Nagyon rávan parázva, hogy ennyire fáj, s bűntudata is van szegénynek, hogy nemtudja nekem megadni amit szeretne. Nagyon sajnálom szegényt,viszont nekemis nagyon nehèz szex nélkűl már lassan 1 éve. Szeretem őt, s jólenne valahogy túllenni rajta, valakinek van esetleg jobb ötlete?

2017. febr. 3. 23:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Lassan, nagyon lassan hatolj be. Jó sok sikosito aztán mehet :)
2017. febr. 3. 23:44
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Egyetlen egy határozott lökéssel. Ha lassan csinálod sokáig fog fájni neki. Ilyenkor az a lényege hogy minél előbb átszakítsd. Ha lassan tolod be akkor csak feszíti és feszíti persze hogy leállítja az egészet..
2017. febr. 3. 23:45
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Most gyorsan,vagy lassan? 😃 Jól megkavarjátok szegényt. Nekem szinte nem is fájt az első. Legyen közepes erősségű.
2017. febr. 3. 23:51
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Én úgy gondolom, hogyha nem megy, akkor nem kell erőltetni. Mindennek eljön a maga ideje, ennek még nem jött el. Azt hiszi, hogy készen áll rá, de még egyáltalán nem áll rá készen. Várjatok még vele pár hónapot, ha tényleg szereted, akkor kitudod várni.
2017. febr. 3. 23:54
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Hogy érted utsó,hogy nincs minek átszakadnija? Ezt gyors fejtsd ki légyszi
2017. febr. 4. 00:15
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Épp a szorongás miatt nem megy neki. Írtad, hogy tágult is előjátéknál és akkor talán el tudod lazulni, de ez hiába ha a szorongás miatt összehúzódik akkor az izom, amikor próbálkoztok. Ami hasznos tud lenni később, ha tudja irányítani, erre jó az intim torna. Nagyon rá van görcsölve és a sikertelenség miatt az csak egyre jobban tetőződik. Az első fáj valamennyire a legtöbb lánynak, de hogy ennyire fájónak érzi az szinte biztos, hogy csak a fejében létezik és nem biológiai problémája van. Azt nem írtad, hogy neked mekkora, de ha nem kicsi persze az is nehezítheti a dolgot. Ahogy a pasiknál, nőknél is különbözőek a méretek és miközben sok pasi a minél nagyobb himbilimbiről álmodozik, vannak lányok akik kifejezetten félnek attól, hogy nagy méretűvel kerülnek össze.
2017. febr. 4. 00:17
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
A szűzhártyája a hüvely bemenettől 0,5 centire van lehet hogy kicsit rugalmasabb neki ezért nem megy.. Itt csak egy hirtelen mozdulat fog segíteni.. 23 L
2017. febr. 4. 07:18
 8/14 anonim ***** válasza:
39%
Amikor beengedett pár centire, ne kihúzd, hanem "rúgd be az ajtót". Azaz, egy hirtelen lökéssel hatolj be teljesen. Lehet, hogy jobban fog fájni neki, mint amekkora fájdalom miatt most "hisztizik", de túl lesz az első behatoláson. Utána valószínűleg könnyebben fog menni a szex neki is.
2017. febr. 4. 09:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csináltam, hogy a lány volt felül, és fájt neki, de magamra húztam határozottan. Akkor éreztem hogy ott nagyon fájt neki, de nem csak magamra húztam őt, hanem folyamatosan mozogtunk, így a hatalmas élvezet miatt ő kezdett el lovagolni rajtam és el is élvezett. Tehát az első lökés fájt, utána pedig nem érezte mert az izgatás elnyomta azt a rossz érzést.
2017. febr. 4. 11:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Előkészületek: egy kispárna és egy törülköző vagy egyszer használatos pelenkázó alátét (DM-ben lehet kapni)

Jó hosszú előjáték, hogy a punci kellően nedves legyen.

Aztán a lány forduljon hasra. A fenekét kicsit megemeli, a fiú pedig beteszi alá a félbe hajtott kispárnát, rajta a törülközővel vagy a pelenkázó lappal. (ez a várható pici vérzés miatt kell..)

A párna azért kell, mert igy a lánynak meg van emelve a popója, jobban szétnyílik a puncija = kevésbbé fog fájni.

Ezután a lány jól szétnyitja a lábait, fiú a lány mögé térdel, a lány combjait megtámasztja belülről.. hátulról óvatosan csúsztatja be a lány puncijába a farkát. Amikor érzi a szűzhártya ellenállását, akkor rányom a lány derekára, és egy gyors mozdulattal benyomja a fütyijét, és ezzel át is szakította a szűzhártyát. Még ha vastag is a lány szűzhártyája, mivel ebben a pózban nem tudja a lábát összezárni, sem a fenekét elhúzni. a fájdalom csak egy pillanatig tart. Fontos,hogy miután benn vagy, 5-6 lökés után húzd ki a szerszámod, és újból dugd be. Ezt érdemes 3-4-szer megcsinálni, mert a szűzhártyának akár több helyen is át kell szakadni. Nem jó, ha csak kitágul, mert akkor legközelebb megint fájni fog, amig át nem szakad rendesen. Kipróbált módszer. ;)

2017. febr. 6. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!