Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan essünk túl rajta, ha nagyon fáj neki?
Nekünk is ez volt, és az exem egy határozott lökéssel betolta, hát azt hittem, meghalok, úgy fájt.
A párom szerencsére nem ilyen, ő ha érzi, hogy még nem tágultam ki eléggé, tovább izgat, vagy finoman mozogva csúszik belém.
De amíg a fájdalmon kattog, fájni is fog neki, ezt kellene leküzdenie, mert addig szar/nem lesz szexuális élete(tek).
Hasra ne fektesd a csajt, mert megőrül, úgy fog fájni.
Mi már egy éve szeretkezünk a párommal, de múltkor hason úgy elintézett, hogy azt hittem, kiszakítja a méhem - pedig nem nagy ott lenn, csak abban a pózban nem szabad annyira heveskedni (nekünk).
Plusz ez a legkiszolgáltatottabb póz, kizárt, hogy hagyja a barátnőd (hiába a bizalom). Én imádom, mert megbízom a kedvesemben, de tudom, ha bántani akarna, ebben a pozícióban tehetné, mert abszolút nem tudok védekezni, vagy elmozdulni a súlya alatt.
Pont azért kell hason csinálni, hogy gyorsan túl legyen a fájdalmas pillanaton. Mert ha a hátán van, akkor önkéntelenül is elhúzza a fenekét, vagy szorítja a lábait. És akkor vagy sokáig tart, vagy egyáltalán nem sikerül átszakítani.
Hason viszont egy pillanat az egész, mert nem tudja összezárni a lábait.
Arról nem beszélve, hogy ha a fiú is tapasztalatlan, akkor a lány hasa alatt benyúlva oda tudja irányítani a szerszám áruház a szűzhártyához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!