Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan essünk túl rajta, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan essünk túl rajta, ha nagyon fáj neki?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel több mint 9 hónapja vagyunk együtt, ő még szűz. Viszonylag türelmesen vártam rá, nem erőltettem a dolgot,persze szexen kívűl szinte minden volt (petting, stb) aztán egy hónapja kb aztmondta , hogy leakar feküdni velem, aminek nagyon örűltem. Megpróbáltuk, de nagyon fájt neki s abbahagytam, nemakartam kínozni. De azóta már sokszor próbáltuk, de mindig ugyanaz a helyzet. Izgattam előtte 20-30 percet, már brutál nedves volt, kivolt tágulva neki, próbáltuk sikositóvalis, ughis , hogy ivott előtte 1 pici alkoholt, hogy lazuljon el, de semmi.. legutóbb bement kb 3-4 centi de aztmondta h vegyem ki mert nem birja a fájdalmat. Nagyon rávan parázva, hogy ennyire fáj, s bűntudata is van szegénynek, hogy nemtudja nekem megadni amit szeretne. Nagyon sajnálom szegényt,viszont nekemis nagyon nehèz szex nélkűl már lassan 1 éve. Szeretem őt, s jólenne valahogy túllenni rajta, valakinek van esetleg jobb ötlete?

2017. febr. 3. 23:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Nekünk is ez volt, és az exem egy határozott lökéssel betolta, hát azt hittem, meghalok, úgy fájt.

A párom szerencsére nem ilyen, ő ha érzi, hogy még nem tágultam ki eléggé, tovább izgat, vagy finoman mozogva csúszik belém.

De amíg a fájdalmon kattog, fájni is fog neki, ezt kellene leküzdenie, mert addig szar/nem lesz szexuális élete(tek).

2017. febr. 6. 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Hasra ne fektesd a csajt, mert megőrül, úgy fog fájni.

Mi már egy éve szeretkezünk a párommal, de múltkor hason úgy elintézett, hogy azt hittem, kiszakítja a méhem - pedig nem nagy ott lenn, csak abban a pózban nem szabad annyira heveskedni (nekünk).

Plusz ez a legkiszolgáltatottabb póz, kizárt, hogy hagyja a barátnőd (hiába a bizalom). Én imádom, mert megbízom a kedvesemben, de tudom, ha bántani akarna, ebben a pozícióban tehetné, mert abszolút nem tudok védekezni, vagy elmozdulni a súlya alatt.

2017. febr. 6. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
Készüljetek fel rá jobban. Finom bor, lágy zene. Aztán izgasd, nedvesítsd be.Próbáld meg az ujjadat bedugni a puncijába. Aztán feküdj hanyatt,és ő üljön bele. Ne térdeljen, hanem guggoljon rá.Vezesd be, és ha kiakar hátrálni, fogd meg a derekát, és húzd magadra, emeld meg egy kicsit a csípőd. Sikoly, de tövig benne leszel. Aztán pihenjetek, simogasd a cicijét, csókold. Szorítani fogja nagyon a farkad, nyöszörögni fog, cseréljetek helyet, de ne húzd ki. Csiklósimi, mozoghatsz, és meglátod jól fogja érezni magát. El nem fog élvezni, de túllesztek rajta. Arra készülj, hogy utána még sokáig nem fogja kivánni, és rögtön másnap te se erőltesd!
2017. febr. 6. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Pont azért kell hason csinálni, hogy gyorsan túl legyen a fájdalmas pillanaton. Mert ha a hátán van, akkor önkéntelenül is elhúzza a fenekét, vagy szorítja a lábait. És akkor vagy sokáig tart, vagy egyáltalán nem sikerül átszakítani.

Hason viszont egy pillanat az egész, mert nem tudja összezárni a lábait.

Arról nem beszélve, hogy ha a fiú is tapasztalatlan, akkor a lány hasa alatt benyúlva oda tudja irányítani a szerszám áruház a szűzhártyához.

2017. márc. 15. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!