Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlány lennék amiatt, mert segítette egy nem vonzó kollégámnak a szüzesség elvesztésében?
Van egy nagyom jó lelkű megértő, kedves 28 éves, nagyon nem vonzó kollégám, aki a Tibike.
Sokat szoktunk beszélgetni, mindig meghallgat és tudom jól hogy nem kell a nőknek, főleg a külseje miatt, emiatt nagyon szomorú és vágyna egy együttlétre.
Mondtam neki, hogy ő ápolja a lelkem és én egyszer ápolnám a testét, és segíthetek, abban hogy legyen végre már nővel.
Így tegnap este átjött hozzám és lefeküdtünk.
Barátnőim akiknek meséltem mind meg voltak botránkozva, hogy milyen rossz lány vagyok és hogy tehettem ilyet.............
"Van egy nagyom jó lelkű megértő, kedves 28 éves, nagyon nem vonzó kollégám, aki a Tibike."
Eddig akár én is lehetnék.
Szerencsés fickó, hogy van aki "kisegítette".
Nem gondolom, hogy emiatt rossz lennél. (De talán csak azért, mert mint írtam, én is lehetnék.)
Ha tisztáztátok azt, amiről az 1-es válaszoló írt, akkor szerintem nincs különösebb gond ezzel.
Sok srax ezert kedves es baratkozo, mert egyebkent leszarna mi van a csajjal, dehatha lehet vele dugni. Jo hallani hogy valakinek ez be is jott.
Lenyelted neki, kerdezo? Mert akkor az elet csaszaranak erezne magat.
Ne foglalkozz az irigy barátnőidel. Rendes volt tőled, amit tettél, és ha kölcsönös a dolog, akkor nincs ezzel semmi gond. Attól hogy egy férfi nem vonzó, még férfi, és lehet tökéletes partner.
Amúgy meg csak kíváncsiságból kérdezném, milyen volt vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!