Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már szeretők? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szeretők? Mi a véleményetek erről a témáról?

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdenétek szidni, nem vagyok szerető, és nem is szeretnék az lenni. De mostanában úgy látom egyre gyakoribb ez.

Nektek mi a véleményetek a témáról?

Aki válaszol az kultúráltan légyszíves. Köszönöm!

2017. febr. 12. 17:52
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
40%
te nagyon butus vagy utolsó! szerinted aki nem veszi el gyerekek apját, az nem kell senkinek?
2017. febr. 28. 09:03
 32/40 anonim ***** válasza:
57%
Nem tehetek róla, hogy többet értem neki mint a családja.
2017. febr. 28. 09:27
 33/40 anonim ***** válasza:
60%
16 évesen én is könnyen ítélkeztem, nem hogy szerető nem voltam, de nem is csókolt meg senki, barátom se volt még. De sajnos vannak olyan helyzetek, amit csak akkor értesz meg, ha belekerülsz. Én is azt hittem, hogy nem vagyok ilyen ember. De amíg nem jársz a másik cipőjében, tényleg nem értheted meg. Mindenki változik, te is, én is. És ugyan már válaszoltam korábban, de még azért hozzátenném ezt. Nem feltétlenül csak a szexről szól egy szeretői viszony, de a szex mögött is több minden lehet, mint gondolnád. Van, amikor rájössz, hogy hiába próbálsz jó ember lenni, ha úgy nem tudsz boldog lenni! Sajnos ez az igazság... Van, amikor nem lehet kimondani, van amikor nem lehet meghallani a problémát. Az emberek bonyolultak, hiába az egyszerűsítés, hogy csak ez meg az van, mint választási lehetőség. Semmi értelme szidni a másikat, nem a te életed.
2017. márc. 1. 06:59
 34/40 anonim ***** válasza:

33!

nem vitatkozni akarok, de én nem értek veled egyet. sok dolog történhet, változunk ez igaz!!

de akkor is, gyerektől nem vesszük el az apját, az tabu! legalábbis nálam, több okból is...mi van ha pár év múlva te vagy én maradunk ott, és a mi gyerekünk marad apa nélkül?!?! sajnos ők isszák a levét, minden esetben. annyira dühítő mikor egyesek úgy gondolkoznak, mint az a hozzászóló, aki henceg azzal, hogy őt vélasztotta a kedves apuka a család helyett.

2017. márc. 1. 22:23
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

A szeretői státusz mindkét oldalát megjártam párszor.

58F

2017. márc. 1. 22:32
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
34-es, 32-es vagyok. Neked meg nem kéne ennyire látványosan irigykedned.;) Mi szeretjük egymást, én mindet megadok neki, a gyerekei azok a kis ****** csak el szívták a maradék energiáját. A felesége meg igénytelen volt, és munkamániás. Velem maradt, mert tudta mi a jó. Tudod minőség versus kacat.
2017. márc. 1. 22:36
 37/40 anonim ***** válasza:

36!

én nem tudom eldönteni már, hogy valóban van-e valakid.

mert az írásodból kb 15-16 éves vagy. nem tudom akkor is ezt mondod-e ha a te gyerekedet hagyják ott. a másik, hogy én szembeköpném magam a helyedben, semmi ok irigykedni, harmadik,gondolj bele, ha miattad otthagyta a nőt, akkor téged is otthagyat a következőért.

na végezetül, annyiba nem nézlek, mint a cipőm talpán a kosz, a stílusod undorító, úgyhogy én több szót rád nem is fecsérelnék.

2017. márc. 1. 23:41
 38/40 anonim ***** válasza:
34-es: egy gyerektől nem lehet elvenni az anyját/apját (ilyen értelemben). Egy ember dönthet úgy, hogy elhanyagolja/elhagyja a családját, ez az ő saját felelőssége, nem is kell hozzá szeretői viszony, hogy ez megtörténjen. Az élet bizony túl hosszú és túl gyors ahhoz, hogy mindenki felett pálcát törjünk. Mindenki keresi a boldogságát.
2017. márc. 2. 19:57
 39/40 anonim ***** válasza:
57%

Annyira jellegzetes ahogy 16eves kislányok dobálják az ítéleteket:)

Annyira cukik es egyben félelmetesek (mi lenne ha még hatalom is lenne a kezükben :o). Ha ujra bevezetnék a halálbüntetést, tuti h 16 eves lányokra bíznám a végrehajtást, mert olyan kéjjel senki nem tud büntetni mint egy tinilany:D

2017. márc. 15. 17:36
 40/40 anonim válasza:

36os

"szeret"?? meg "mínőség versus kacat"?? remélem azóta rájöttél hogy mekkora álomvilágban élsz te nagyon hülye XD ahogy jön egy újabb, téged ugyanúgy kifog dobni ahogy a feleségét és gyerekeit is

2020. febr. 18. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!