Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretők? Mi a véleményetek erről a témáról?
Mielőtt elkezdenétek szidni, nem vagyok szerető, és nem is szeretnék az lenni. De mostanában úgy látom egyre gyakoribb ez.
Nektek mi a véleményetek a témáról?
Aki válaszol az kultúráltan légyszíves. Köszönöm!
33!
nem vitatkozni akarok, de én nem értek veled egyet. sok dolog történhet, változunk ez igaz!!
de akkor is, gyerektől nem vesszük el az apját, az tabu! legalábbis nálam, több okból is...mi van ha pár év múlva te vagy én maradunk ott, és a mi gyerekünk marad apa nélkül?!?! sajnos ők isszák a levét, minden esetben. annyira dühítő mikor egyesek úgy gondolkoznak, mint az a hozzászóló, aki henceg azzal, hogy őt vélasztotta a kedves apuka a család helyett.
A szeretői státusz mindkét oldalát megjártam párszor.
58F
36!
én nem tudom eldönteni már, hogy valóban van-e valakid.
mert az írásodból kb 15-16 éves vagy. nem tudom akkor is ezt mondod-e ha a te gyerekedet hagyják ott. a másik, hogy én szembeköpném magam a helyedben, semmi ok irigykedni, harmadik,gondolj bele, ha miattad otthagyta a nőt, akkor téged is otthagyat a következőért.
na végezetül, annyiba nem nézlek, mint a cipőm talpán a kosz, a stílusod undorító, úgyhogy én több szót rád nem is fecsérelnék.
Annyira jellegzetes ahogy 16eves kislányok dobálják az ítéleteket:)
Annyira cukik es egyben félelmetesek (mi lenne ha még hatalom is lenne a kezükben :o). Ha ujra bevezetnék a halálbüntetést, tuti h 16 eves lányokra bíznám a végrehajtást, mert olyan kéjjel senki nem tud büntetni mint egy tinilany:D
36os
"szeret"?? meg "mínőség versus kacat"?? remélem azóta rájöttél hogy mekkora álomvilágban élsz te nagyon hülye XD ahogy jön egy újabb, téged ugyanúgy kifog dobni ahogy a feleségét és gyerekeit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!