Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már szeretők? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szeretők? Mi a véleményetek erről a témáról?

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdenétek szidni, nem vagyok szerető, és nem is szeretnék az lenni. De mostanában úgy látom egyre gyakoribb ez.

Nektek mi a véleményetek a témáról?

Aki válaszol az kultúráltan légyszíves. Köszönöm!

2017. febr. 12. 17:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
80%

19: pedig az elet nem egy tiniregeny. A penz, a kiepitett egzisztencia neked meg csak jovokep.

Nem beszelve a mindennapi gondokrol, amikor a villanyszamla, gazszamla, lakashitel stb itt vigyorog es rad var. Ehhez tarsul egy olyan valasztott par aki mar nem az akivel 8 eve osszealltal. Stb. Stb. Stb....

Mondom ezt ugy hogy sose csaltam meg senkit, de elao kezbol latom az ilyen helyzeteket.

Lehetsz bolcs, de meg nem vagy az, csak itelkezel egy altalad ismert eset alapjan ( gondolom)

2017. febr. 27. 19:20
 22/40 anonim ***** válasza:
25%
21: És az a megoldás hogy félre kell kúrni? Nem bántásból mondom, nem azért fogalmaztam így. Csak ez tényleg érthetetlen számomra, hogy mi értelme. Nem megoldás semmire. Csak a sz*xmániásoknak hasznos,meg akiknek úgy kell a pénz. De mindig van valami más megoldás.
2017. febr. 27. 19:29
 23/40 anonim ***** válasza:
78%
19# sajnos nem mindig van megoldás. Olyan könnyen tudnak vagdalózni az emberek a szavakkal. Míg nem vagy benne a másik cipőjében,addig nem tudod,hogy ki,miért csinálja.
2017. febr. 27. 19:31
 24/40 anonim ***** válasza:
53%

Nem beszélve arról, hogy mások lelkébe is belegázolhatsz vele... pl. az illető családjának.

(19-es voltam.)

2017. febr. 27. 19:31
 25/40 anonim ***** válasza:
57%

És miből származ a sok szarás? Nyolc éve megváltozott,hogy, miért?

Kutyából nem lessz szalonna. Ha valami bajod van: kommunikálj!

És fekessetek le határokat, hogy te mit teszel meg,hogy a házasság működjön, és ő mit. Nem ismerted mikor hozzá mentél? Vagy azóta soroszatosan elhallgattatátok,hogy kinek mi problémája, és vagy hol szeretne segítséget, támogatást a változáshoz...

Nem igazán értem. Nem szabad megrögződni,befásulni.

2017. febr. 27. 19:33
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek :/
2017. febr. 27. 19:34
 27/40 anonim ***** válasza:
47%
A 16 éves lány csak irigy..:/ 17-es voltam. ;)
2017. febr. 27. 23:05
 28/40 anonim ***** válasza:
29%

27!

nekem nem tűnik irigynek, sőt, igen értelmes! viszont te hü.lye vagy mint a sz.ar, és kívánom, hogy a te gyerekedet is hagyja el, akkor majd visszább veszel,kis r.i.anc. nem is értem...én a helyedben szembeköptem volna magam...ha ilyen ocsmány dolgot teszek, és még el is hitetem magammal, hogy ez így a helyes

2017. febr. 27. 23:21
 29/40 A kérdező kommentje:

Légyszi a kérdésre válaszoljatok már, és ne itt vitatkozzatok!

Aki válaszolt rendesen annak köszönöm!

2017. febr. 27. 23:30
 30/40 anonim ***** válasza:
39%
28-as, én legalább kellek valakinek.;)
2017. febr. 28. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!