Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretők? Mi a véleményetek erről a témáról?
Mielőtt elkezdenétek szidni, nem vagyok szerető, és nem is szeretnék az lenni. De mostanában úgy látom egyre gyakoribb ez.
Nektek mi a véleményetek a témáról?
Aki válaszol az kultúráltan légyszíves. Köszönöm!
19: pedig az elet nem egy tiniregeny. A penz, a kiepitett egzisztencia neked meg csak jovokep.
Nem beszelve a mindennapi gondokrol, amikor a villanyszamla, gazszamla, lakashitel stb itt vigyorog es rad var. Ehhez tarsul egy olyan valasztott par aki mar nem az akivel 8 eve osszealltal. Stb. Stb. Stb....
Mondom ezt ugy hogy sose csaltam meg senkit, de elao kezbol latom az ilyen helyzeteket.
Lehetsz bolcs, de meg nem vagy az, csak itelkezel egy altalad ismert eset alapjan ( gondolom)
Nem beszélve arról, hogy mások lelkébe is belegázolhatsz vele... pl. az illető családjának.
(19-es voltam.)
És miből származ a sok szarás? Nyolc éve megváltozott,hogy, miért?
Kutyából nem lessz szalonna. Ha valami bajod van: kommunikálj!
És fekessetek le határokat, hogy te mit teszel meg,hogy a házasság működjön, és ő mit. Nem ismerted mikor hozzá mentél? Vagy azóta soroszatosan elhallgattatátok,hogy kinek mi problémája, és vagy hol szeretne segítséget, támogatást a változáshoz...
Nem igazán értem. Nem szabad megrögződni,befásulni.
27!
nekem nem tűnik irigynek, sőt, igen értelmes! viszont te hü.lye vagy mint a sz.ar, és kívánom, hogy a te gyerekedet is hagyja el, akkor majd visszább veszel,kis r.i.anc. nem is értem...én a helyedben szembeköptem volna magam...ha ilyen ocsmány dolgot teszek, és még el is hitetem magammal, hogy ez így a helyes
Légyszi a kérdésre válaszoljatok már, és ne itt vitatkozzatok!
Aki válaszolt rendesen annak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!