Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már szeretők? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szeretők? Mi a véleményetek erről a témáról?

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdenétek szidni, nem vagyok szerető, és nem is szeretnék az lenni. De mostanában úgy látom egyre gyakoribb ez.

Nektek mi a véleményetek a témáról?

Aki válaszol az kultúráltan légyszíves. Köszönöm!

2017. febr. 12. 17:52
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
66%
Voltam.most a Férjem az illető.2 csemeténk vank. Nehéz volt de együtt vagyunk.
2017. febr. 12. 22:58
 12/40 A kérdező kommentje:

De jó! Gratulálok #11!:)

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2017. febr. 12. 23:44
 13/40 anonim ***** válasza:
70%
Volt szeretőm is, voltam szerető is. Egyik se volt jó.
2017. febr. 27. 17:35
 14/40 anonim ***** válasza:
20%
11 remélem téged is otthagy majd, egy olyan ribiért mint amilyen te voltàl...megérdemelnéd...2 csemete utàn is.
2017. febr. 27. 17:38
 15/40 anonim ***** válasza:
84%
Voltam, élveztem, de lebuktam, abbahagytam.🤐
2017. febr. 27. 17:39
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerető, egyszer inkább csak alkalmi, egyszer meg átvert. Mindkétszer pokolian fájt, sose tudnám csinálni, egyik oldalról sem. A legjobb szerintem az őszinteség, a szerelem, a többinek is lehet van jó oldala, de komoly fájdalommal járhat és általában jár is, legalábbis ez az én személyes tapasztalatom. Lehet inkább annak való, aki csak szórakozik és távolságot tud tartani az érzelmektől, nem rossz neki a hazugság, de én nem ilyen vagyok. Aki szintén nem ilyen, annak se javasolnám. Még most is sírok, ha rá gondolok.
2017. febr. 27. 18:10
 17/40 anonim ***** válasza:
61%
Voltam, 2 gyerekét hagyta ott értem, meg a boszi feleségét. ;)
2017. febr. 27. 18:32
 18/40 anonim ***** válasza:

Én voltam. Neki is volt felesége,nekem is férjem. Régi szerelem volt a milyenk és folyton egymásra találtunk. Isteni volt. Kiélhettük legjobb vágyaink,amit otthon nem tudtunk. Mert egyikünk párja sem volt együttműködő... nem volt nálunk tabu. Mindent meg tudtunk beszélni. Életem legszebb pillanatai voltak.

N

2017. febr. 27. 18:51
 19/40 anonim ***** válasza:
46%

Már bocsánat mindenkitől, de akár szereted, akár nem, ez undorító. Válj el, szakíts, de a megcsalás, vagy mondjuk úgy, ha "szeretőd" van... undorító. Szégyellni való dolog. Akkor se kellene senkit megcsalni ha nincs meg már a szerelem vagy egyszerűen csak k*rvára sz*r az a nyamvadék kapcsolat. Ennyi becsület nincs bennetek? (Azok ne sértődjenek meg, akik megbánták, vagy akik szégyellik, EZT CSAK AZOKTÓL KÉRDEZTEM AKIK MÉG ÉLVEZIK(/ÉLVEZTÉK) EZT AZ EGÉSZ SZ*RT.) Azt hiszem ennyi.

16/L

Nem kérek olyan válaszokat, hogy jaj én nem tudom milyen ez, vagy hogy fiatal vagyok még ahhoz hogy értsem. Mert ezt amúgy se lehet megérteni k*rvára. Mindig van más megoldás. Türelemmel el lehet érni. Már annak aki nem sz*xmániás -.-"

2017. febr. 27. 19:10
 20/40 anonim ***** válasza:
49%

Lool

A 16 éves kislánynál a pont. Tényleg undorító, és még van képetek otthon az élettársak szemébe nézni?!

Válaszok el békével. Ha nem megy, ne erőltesd,mert még rosszabb lesz.

És aki 19 lány létére szerető.... Na annak szól a taps, egy tenyeres talpas rib@n¢.

18l

2017. febr. 27. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!