Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt az első dolog amit feldugtatok magatoknak? Kíváncsiságból mondjuk még első szex előtt vagy hát akár utána is. Milyen volt? Hány évesen történt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 22:16
61/125 anonim válasza:
Semmit, de pasi ujjazott meg már az első szex előtt is. Mást azóta se dugtam fel magamnak. :)
62/125 anonim válasza:
Engem eddig még csak a pasim ujjazott (2, néha 3 újjal)
15/L
63/125 anonim válasza:
16 évesen próbálkoztam apró töltényes nyaklánccal, illetve szempillaspirállal. Az előbbit jobban élveztem, pedig semmi különösebb érzés, inkább csak a tudatot, hogy valami van bennem tartottam kifejezetten izgatónak.
64/125 anonim válasza:
Maradok a klasszikus (?) táborban: ujjak és farok :) ennél több nem is kell😇😊
65/125 anonim válasza:
Erre a kerdesre hihetetlen hogy ennyi ido utan is irnak.... 0.o
66/125 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok már az elektromos fogkefére a kommentek alapján. :D
Eddig csak az ujjam járt belül,kemény 2 darab. :'D
67/125 anonim válasza:
#66-os vagyok,és én sem kérek privátot. ;)
68/125 anonim válasza:
Ujj, 1,majd 2 filctoll, fesunyel
13 voltam
69/125 anonim válasza:
12evesen ujjazni probaltam szuz voltam.13evesen szempillaspiral utana 14evesen elvesztettem 1xalkalom 7honapos kapcsolatban.15evesen FA sprayt.utana 16 evesen volt hogy uborka gumival.utana mar csak ujjazasok es 18evesen volt parom farka +uborka gumiban a fenekemben. Nagyon jo erzes az utobbi.forditva is jo.
70/125 anonim válasza:
#69 15évesen Fa azta ez izgató..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!