Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt az első dolog amit feldugtatok magatoknak? Kíváncsiságból mondjuk még első szex előtt vagy hát akár utána is. Milyen volt? Hány évesen történt?
Én egyáltalán nem vagyok prűd, na de ceruza és társai? Hölgyeim tiszteljük már meg annyira a puncinkat,hogy ha élő farok nem jut belé vegyünk egy igényeinknek megfelelő vibrátort vagy más segéd ezköszt de akkor se dugdossunk ceruzát a puncibkba(tollat,filcet,zsírkrétát,mi tudom én....iró ezközöket)
26/L
Csak olyat, ami oda is lett kitalálva. (Tampon, kehely, dildó)
Mást nem merek, mégiscsak érzékeny hely :)
Ja, valószínűleg majd besétál egy erotika shopba és választ egy jó méretes szerszámot és az eladó véletlenül se kérdezi meg, hogy kislány, vagy-e már te 18. A másik nagyon valószínű opció, hogy neten megrendeli, aztán az apukája bankszámlájáról átutalja az összeget a Nagybráner Kft közleménnyel az üzlet számlájára.
Nem tudom, más hogy van ezzel, de nekem kamaszlányként nem volt felesleges tizen-huszonezer forintom egy játékra, sőt, internet se volt otthon, hogy rendeljek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!