Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt az első dolog amit feldugtatok magatoknak? Kíváncsiságból mondjuk még első szex előtt vagy hát akár utána is. Milyen volt? Hány évesen történt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 22:16
101/125 anonim válasza:
Én csak 18 évesen vesztettem el a szűzességem de már 15-16 évesen használtam ilyen célra a fésűk és a répát...
Mivel teljesen benyomtam így én magam szakitottam át a szűzhártyámat... kicsit vérzett, de nem is fájt!
20L
104/125 érdeklődő35 válasza:
Csak kérdezném, mert kedvesemmel beszélgetve ő az elektromos fogkefe vastagabbik végét, de van olyan is, aki a kefés végét? Akár óvszerben, és persze be is kapcsolta?
105/125 anonim válasza:
Fogkefe, ilyen műanyag összerakható vasvilla botjának a vége, kőműves actimel.
106/125 anonim válasza:
Először az ujjam, ujjaim kb 13 évesen. Aztán még szüzen szempillaspirál, fésű nyele 15 évesen, filcek. Szüzesség elvesztése után golyós dezodor, sörös üveg nyaka, gyöngysor.
107/125 anonim válasza:
Az ujjam (14) utana 16 evesen dildot.
108/125 anonim válasza:
Irigylem azokat akik egy fésű nyelétől olyan hatalmasakat tudnak élvezni ... 🙄
109/125 anonim válasza:
Vékony filctoll, de csak a kupak részéig. Vagy ceruza (de persze nem a hegyes felével). Már nem emlékszek hogy ezek közül melyik volt az első. 14 voltam.
110/125 anonim válasza:
Ezektől a válaszoktól komolyan beindulok :D Elnézést lányok, de komolyan tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!