Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatalok miért nem szexelhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalok miért nem szexelhetnek?

Figyelt kérdés
Fiatalok alatt a tinikre gondolok.Nagyon sokan nem helyeselik az ilyen korban történő közösülést,mondván,hogy "a szex a felnőttek játéka".Ez miért csak és kizárólag a felnőttek játéka? Például adott két 16-17 éves személy,miért olyan nagy bűn,ha szeretkeznek? Ilyen korban az emberek már testileg és lelkileg is lehetnek elég érettek. Én tényleg nem értem mi ezzel a probléma.Esetleg a vallásosságból ered? A házasság előtti szexualitás bűn? Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

2017. febr. 9. 13:32
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Még mindig mondja,hihetetlen 😊
2017. febr. 11. 15:17
 42/48 János Gilján ***** válasza:
0%
Bizony, hogy mondom. Ha a fiam 14 éves lesz és hancúrozni óhajt majd a kis barátnőjével, az biztos, hogy nem fogom megakadályozni...
2017. febr. 11. 15:44
 43/48 anonim ***** válasza:
És ha a 14 éves kislányodat befűzi, megdugja, majd otthagyja egy 25 éves csávó, akkor is ilyen lelkes leszel?
2017. febr. 11. 16:18
 44/48 János Gilján ***** válasza:

1. Fiam van, nem lányom.

2. Ha lányom lenne, akkor is megkapná a kellő figyelmet és törődést, így nem akarna olyan 25 éves sráccal kezdeni, aki csak ki akarja pipálni, mint egy numerát.

2017. febr. 11. 17:55
 45/48 anonim ***** válasza:
János Gilján, nem unod még? Mért nem tanulsz meg veszíteni?
2017. febr. 11. 19:34
 46/48 anonim ***** válasza:
54%
Fejezzetek mar be, senki sem vesztett, mindkettotoknek igaza van, vagy egyikotoknek sincs. Alljatok le, ne erre verjetek
2017. febr. 12. 12:55
 47/48 anonim ***** válasza:
Érdekesen oldotta ezt meg a természet. Persze az emberi társadalom némileg más, mert más szabályok is érvényesülnek. De a természetben a kifejlett ivarérett állat jut párzási lehetőséghez, a serdülő bakok és kanok csak akkor jutnak egy-egy kósza numerához, ha az erősebbek éppen egymással harcolnak a párzás jogáért. A nagyon fiatal és nem kellően kifejlett nőstények meg sokszor belehalnak az ellésbe. Az emberi társadalmakban is érvényesül ez a hatalomhoz és pénzhez kapcsolódó "jog" (lásd ius primae noctis).
2017. febr. 15. 20:53
 48/48 anonim ***** válasza:

#44:

Nekem van 14 éves lányom és 18 éves fiam (szűz, pedig kapkodnak(nának) érte a lányok).

Tudom, hogy te osztod itt az észt (tantrikus szex, stb. amiket én is évtizedes időintervallumban művelek :-P ), de nagyon sokszor mondasz hülyeséget. Bocsánat, de messze nincs igazad ebben a kérdésben. A válaszaid és kérdéseid tekintetében azt hiszem jogosan úgy gondolom, hogy bőven túlnőttelek már a szexualitás terén (idősebb is vagyok :-P), de a fiatalok szexuális nevelése nem a te műfajod :-( Remélem a gyereked érdekében átgondolod ezt ;-) Ahogy mondták: tanulj meg veszíteni ;-) Nem mindig nálad van az igazság ... (különben nem kérdezgetnél itt :-D :-P )

2017. febr. 15. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!