Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalok miért nem szexelhetnek?
1. Fiam van, nem lányom.
2. Ha lányom lenne, akkor is megkapná a kellő figyelmet és törődést, így nem akarna olyan 25 éves sráccal kezdeni, aki csak ki akarja pipálni, mint egy numerát.
#44:
Nekem van 14 éves lányom és 18 éves fiam (szűz, pedig kapkodnak(nának) érte a lányok).
Tudom, hogy te osztod itt az észt (tantrikus szex, stb. amiket én is évtizedes időintervallumban művelek :-P ), de nagyon sokszor mondasz hülyeséget. Bocsánat, de messze nincs igazad ebben a kérdésben. A válaszaid és kérdéseid tekintetében azt hiszem jogosan úgy gondolom, hogy bőven túlnőttelek már a szexualitás terén (idősebb is vagyok :-P), de a fiatalok szexuális nevelése nem a te műfajod :-( Remélem a gyereked érdekében átgondolod ezt ;-) Ahogy mondták: tanulj meg veszíteni ;-) Nem mindig nálad van az igazság ... (különben nem kérdezgetnél itt :-D :-P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!