Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiatalok miért nem szexelhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalok miért nem szexelhetnek?

Figyelt kérdés
Fiatalok alatt a tinikre gondolok.Nagyon sokan nem helyeselik az ilyen korban történő közösülést,mondván,hogy "a szex a felnőttek játéka".Ez miért csak és kizárólag a felnőttek játéka? Például adott két 16-17 éves személy,miért olyan nagy bűn,ha szeretkeznek? Ilyen korban az emberek már testileg és lelkileg is lehetnek elég érettek. Én tényleg nem értem mi ezzel a probléma.Esetleg a vallásosságból ered? A házasság előtti szexualitás bűn? Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

2017. febr. 9. 13:32
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Fogalmm sincs,én már öt évesen is élveztem.Nem lett káros következménye.
2017. febr. 9. 15:27
 12/48 anonim ***** válasza:
84%

Na akkor jön egy érett 16 éves! :D

Leírom az én történetemet, elítélhettek, csodálhattok, kinek mi, ez saját dolog.

Alig pár hónappal múltam 15 amikor megismertem a barátom. Ő pont akkor lett 26 éves. Rengeteget beszélgettünk, bár csak írásban, bár szinte minden nap találkoztunk nagyjából egy hét után. Én kezdeményeztem, mert ő akkorra megutálta a nőket. Egyszerűen túl érzelmes volt, és ezt a nők nem szerették, csak barátként tekintettek rá, ezt meg is mondták neki. 3 hétig szó szerint nem értem hozzá egyszer sem, mindig volt köztünk valami "fal". Igaz, hogy már akkor voltak néha pajzán gondolatok, de egyszerűen mindketten inkább megismerni akartuk egymást. Én közeledtem végig, bár volt amikor már ő is kezdeményezett. Ő ölelt meg először, természetesen "rámfogva". Úgy jöttünk össze, hogy megtörtént az első csók, de már ugrottunk is, simogatott, de csak a hátam, a combom és a fenekem, de oda én irányítottam. Egyszerűen jól éreztük magunkat. Aztán így szépen fokozatosan lebontottuk egymás falait, végül én magam vetkőztem meztelenre előtte. Volt alkalom amikor megtehette volna hogy szeretkezik velem, de nem feltétlen romantikus pillanat volt (így belegondolva rengetegszer megtehette volna) és úgy szerette volna ha nekem az első jó lesz. Egyszer megbeszéltük, hogy átmegyek hozzájuk, addig végig nálunk voltunk kb. Nem volt otthon senki, csak a tesója. Nem volt olyan hogy de akkor biztosan megtesszük, egyszerűen úgy álltunk hozzá, hogy ahogy jön. Természetesen mindketten sejtettük hogy megtesszük, szerettük volna. Ez másfél hónappal az után történt hogy összejöttünk. Hatalmas bizalom volt már akkor is köztünk, nem bántam meg hogy neki adtam. Azóta is vigyáz rá. Nagyon jókat szoktunk szeretkezni, ennek lassan 5 hónapja. Szeretjük egymást, nagyon, mindent megteszünk hogy kielégítsük a másikat, kölcsönös minden. Néha ő játszik velem, néha én vele :) Tény, hogy nagyon sok korombeli csak dugni szeretne, én is megtehettem volna vagy 4 alkalommal, de nem akartam. Nem is találtam normális embert a korosztályomban. Én mindig is komolyan gondoltam a kapcsolat témát, elsősorban a bizalom, az egymás iránti tisztelet, és természetesen a szerelem a legfontosabb. Mindegyik megvan nálunk, sokszor sírunk egymás előtt, önmagunkat adjuk.

Csak annyit akartam ebből kihozni, hogy igaza van annak aki azt mondja helytelen a fiataloknak szeretkezni. Viszont, annyiban változtatnám, hogy tényleg nem minden fiatalra vonatkozik ez. Van aki igenis élvezi, szeretettel és szenvedéllyel, odaadással teszi. Na meg persze ésszel. Ők, köztük én is, szerintem teljesen nyugodt lelkiismerettel csinálhatják, ha jól esik :)

2017. febr. 9. 15:28
 13/48 anonim ***** válasza:
#12: Az a baj, hogy egy hormonzavaros tini nem feltétlen tudja magáról eldönteni, hogy ő most jól és felelősség teljesen gondolkodik, vagy csak a hormonjai hajtják. Persze, szép példa a tiéd, de amikor valakinek a fejében felborul a kémia, akkor nem fogja tudni ezt a dolgot mérlegelni. És a többség nem te vagy. Ezért kollektíven tiltakozunk mi szülők az ellen, hogy túl korán elkezdjétek :-P
2017. febr. 9. 15:34
 14/48 anonim ***** válasza:
Így is minden 2. " Terhes lehetek " kérdést 15-17 éves tinik raknak fel.
2017. febr. 9. 16:36
 15/48 anonim ***** válasza:

#12, szép történet, csak hát 5 hónap még túró, az még nem hosszú kapcsolat. Az, hogy nem estetek egyből egymásnak, dicséretes, de az mégis fura, hogy egy 11 évvel idősebb csávóval vagy. Ha nem is sürgetett és figyel rád, akkor is biztosan örül, hogy egy zsenge kis 15 évest dughat. 26 éves koromban nekem eszem ágában nem lett volna 20 év alatti lánnyal kezdeni.

Ja, mellesleg: első barátnőmmel ugyanígy lassan haladtam, nem mertem kezdeményezni, meg is lett az eredménye: 10 hónap után rámunt. Nem is volt szex, mert én vártam, mindketten szüzek voltunk. Azóta úgy vagyok vele, kár, hogy nem dugtam meg.

2017. febr. 9. 18:50
 16/48 anonim ***** válasza:

Én is szexeltem 15 évesen.

Védekeztünk természetsen mert annyi eszem azért volt.

Viszont utólag érzem, hogy mennyire nem voltam még készen rá.

Nem bánom, nem volt rossz, sőt.

De az tuti, hogy közelèbe sem ért a jó szexnek.

Nem lehet annyira érett egy tini. Pedig én nem vagyok a leggyerekesebb fajta, èrettebbnek is gondolom magam, de nem lehet olyan érett valaki, mint egy felnőtt.

Minősègbeli különbségek elèg nagyok.

Azonban, ha meggondolod kivel fekszel le, és használtok gumit, nem gondolom, hogy nagy kárt okozna abban, aki már megérett gondolatban a dologra.

Csak vigyázni kell egymásra. :)

2017. febr. 9. 20:10
 17/48 anonim ***** válasza:
11%

Hadjuk már pont a harminc-negyven éves korosztály az aki gátlástalanul kefél mindenkivel a felesége meg a férje mellett!!! Úgy beszéltek mintha idősebben mindenki hú de felelősségteljes szent ember lenne közben nem... semmivel sem érettebbek sexuálisan az idősebbek mint a mi korosztályunk sztem... a sex biológiai dolog csak egyesek szeretik túlspilázni... mintha egy 40 éves máshogy dugna mint egy 16 éves -.-

F

2017. febr. 9. 20:31
 18/48 anonim ***** válasza:

#17:

Mondod te ezt 16 évesen ... Csak tudod egy negyvenes korosztály volt már 16 éves ... :-P ... Te meg nem ... Na, akkor ki is tudja a kettőt összehasonlítani ;-) :-D ... Elszálltak a hormonjaid bogaram :-P ;-)

2017. febr. 9. 21:21
 19/48 anonim ***** válasza:
61%
Marhasag mindent korhoz kotni!Nem vagyunk egyformak!Egyebkent is,valamikor el kell kezdeni,hogy legyen eleg tapasztalatunk.
2017. febr. 9. 21:44
 20/48 anonim ***** válasza:

#19:

Nem a mennyiségtől függ feltétlen a tapasztalat :-P De ezt egy 16 éves nem értheti még meg ;-) Képzeld volt olyan az életemben, amit 10 év együttélés(!) után tapasztaltam meg. Pedig én az vagyok aki előtt kevés tabu van ;) Vajon egy 16 évesnek lehet ilyen tapasztalata? :-D :-D Kivel élsz együtt és szexelsz már 10 éve? :-D :-D :-D

#17:

Téged már dugott meg 16 és 40 éves is, hogy ezt így tudod? :-P :-D

2017. febr. 9. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!