Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalok miért nem szexelhetnek?
Nem nagy bűn, csak pont, hogy lelkileg még sokan nagyon éretlenek hozzá.
Továbbá sokan nem szeretnek a szexszel nyitni, ahhoz kell egy adott szintű bizalom, és egy nagyon elmélyült kapcsolat, aminek 16-17 éves korra fizikailag is kevesebb lehetősége van kialakulni, hiszen legtöbben ilyenkor kezdenek csak bele a csajozásba/pasizásba.
Honnan veszed ezt?
14 felett tok legális a szex
Miért kell mindenkinek egyformán gondolkodnia? Ha valamit nem értünk,akkor kérdezünk,megbeszéljük,és egy új szemszögből vizsgáljuk a dolgot.Minden a kommunikációtól kezdődik.Az értelmes emberek így csinálják.
Lehetnek érettebbek, de legtöbb esetben nem azok.
SZERINTEM
Bocsi, korai enter volt, 7-es vagyok:
SZERINTEM az egész ott csúszik el,hogy 14-16 éves korban a legtöbb fiatal a hormonjaival "gondolkozik". Most van, aki tud megálljt parancsolni, van aki nem.
A hormonok pedig azt "mondják",hogy "dugj"! A tinik felajzottak, főleg ha van párjuk. A hormontúltengés okozta kíváncsiság nagyobb, mint a gondolkodás,hogy nem kéne. Persze vannak, akik meg tudják állni ,de mégis mennyien??
Aztán ismételten azt mondom,hogy SZERINTEM a 17-18 éves kor az a kor, ahol csillapodnak a kedélyek és elkezdődik a gondolkodás. Hogy megéri-e szexelni az illetővel és hogy van egy olyan bizalmas a kapcsolatunk, hogy neki adja magát (szüzességét?) az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!