Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 2 éve vagyok a pasimmal. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve vagyok a pasimmal. Nem fiatalok vagyunk,30 felett mind a ketten. Biszex lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon bevállalós voltam mindig, semmi nem frusztrál a szexben, semmi akadály nincs. Most sem érdekelne ha vonzódik a másik nemhez, csak szeretném tudni konkrétan, és akkor én is másképp csinálom.

A helyzet, amiért ezt hiszem: Szereti, ha análisan kényeztetem,legyen ez az ujjam, vagy a nyelvem. Nincsen baj ezzel nekem is nagyon bejön, csak tudni szeretném, hogy csak nőtől fogadja el, vagy esetleg férfi is bejönne neki. Rákérdezzek?

2016. okt. 29. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:

A párom is szereti ezt, de határozottan nem vonzódik a saját neméhez.:) Szóval nem feltétlenül biszex.

A férfiaknak az egy nagyon erogén zónája, tehát valószínűleg csak az élvezet miatt szereti és nem azért, mert a saját neméhez is vonzódik.

2016. okt. 29. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is túl bonyolítom, abszolút nő orientált, csak felmerült bennem a kérdés.
2016. okt. 29. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
de hülye vagy, mintha 15éves kérdezte volna kb.
2016. okt. 29. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd, én is szeretem, mert egy intenzív erogén zóna.. de csak ha egy nő csinálja akkor élvezem, el nem tudnám magam képzelni egy pasival, még a hideg is kiráz tőle.

25f

2016. okt. 29. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is szeretem, 31 vagyok és csak nőtől fogadom el.

Bár nálunk a volt páromat is izgatta ez :)

Ő hozta fel..

2016. okt. 29. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is nő hozta fel ezt én meg hagytam. igazából nekem nem annyira erős inger. inkább a szitu izgató. nekem az erősebb, ha az én ujjam van az ő fenekében.
2016. okt. 29. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!