Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időebb nőknek tényleg tetszenek a fiatalok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az idősebb nők tényleg kedvelik a fiatal fiúkat?:)2016. szept. 17. 17:26
1/99 anonim válasza:
Idősebb férfiaknak tényleg tetszenek a fiatalok? Kedvelik a fiatal csajokat?
Na ugye. Az nem azt jelenti, hogy minden ágyba beugrunk...
2/99 anonim válasza:
Van, akinek tetszik, van, akinek nem.
Férfiak dettó. Nekem pl. az idősebb férfiak tetszenek, 40 körül, vagy felett, viszont közöttük is sok van, aki a 35 felettieket keresi (persze az én bánatomra :D )
3/99 anonim válasza:
Nekem most is fiatalabbal van kapcsolatom.Én 35, ő 23.Én sem ugrom be minden ágyba, de fiatalokkal szoktam összejönni .
35/N
4/99 A kérdező kommentje:
Igen ezek mind így vannak. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. szept. 17. 18:03
5/99 anonim válasza:
15 éves korom óta a huszonévesek tetszenek,akkor még érettnek tartottam őket.Most,20 év elteltével is ez a korosztàly vonz,de most màr fiatal,szexi fiúknak tartom őket :)
6/99 anonim válasza:
Na ennyi privit is régen kaptam :D
7/99 anonim válasza:
5-6 év korkülönbség nem zavar, de ettől több már sok.
8/99 anonim válasza:
A legutóbbi pasim 20 én 28 vagyok... nem tartott sokáig, mert azokra az emberekre hallgatott, akik szerint ez nem normális és a végén felcsináltatom magam... bár öt ez sem zavarta volna, de jól lehetett manipulálni. Sosem szerettem volna nálam fiatalabb pasit, de így jött ki. Nagyon szerettem! De soha többé fiatalabbat.
9/99 anonim válasza:
Nem. Kifejezetten zavar ha a pasi fiatalabb nálam!
10/99 anonim válasza:
Engem fiatalként csak a 30-40-es nők tudnak felizgatni, de sajnos még sose találtam olyan nőt akit érdekelne egy fiatal srác...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!