Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó az a nőknek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a nőknek, hogy kigúnyolják a srácot akinek tetszenek vagy kedveli esetleg őket?

Figyelt kérdés

Számos olyan példa van meg lesz is mikor egy nő ha tudomást szerezz arról, hogy bejön egy szolidabb csendesebb srácnak esetleg a srác szereti akkor a nő átmegy támadóba, bunkóba és megalázóba.

Tényleg érdekelne ennek az oka.. Nem azt mondom mindenki ilyen de régen én is éltem át ilyet.

Miért nem lehet szépen megbeszélni, hogy ő nem szeretne többet ha így van és fogadja el ezt. Miért kell megalázni szerencsétlen embert aki semmi rosszat sem tett ? Mivel lesz több annak a nőnek a lelke ha megaláz pár férfit akibe lehet komoly törést okozz ?

2016. ápr. 14. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen nők egyszerűen buták. Az azért jó, hogy tudod, hogy nem mindenki ilyen.
2016. ápr. 14. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert ezek a srácok rondák, és a ronda ember nem érdemel egy jó szót sem :(
2016. ápr. 14. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Ne általánosíts.

2. Szituációtól is függhet, hogy valakivel hogyan viselkednek, én sem finomkodok, ha mondjuk valaki képtelen felfogni a "NEM" jelentését, és nyomul visszautasítás ellenére.

3. Férfiak között is szép számmal akad bunkó, aki gúnyolódik a nőkön.

2016. ápr. 14. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Éretlen a gondolkodásuk. azt hiszik hogy így bisztosabban ki tudnak ábrándítani magukból.
2016. ápr. 14. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!