Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időebb nőknek tényleg tetszenek a fiatalok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az idősebb nők tényleg kedvelik a fiatal fiúkat?:)2016. szept. 17. 17:26
41/99 anonim válasza:
Igen, szeretnek flörtölgetni
18/F
42/99 anonim válasza:
27F vagyok és szabad préda :)
44/99 anonim válasza:
Én egyre többször tapasztalom ismerőseim körében hogy fiatal fiú/férfi létükre 30-40 év közötti barátnőjük van. SZóval lehet benne valami.
45/99 anonim válasza:
Hallottam ilyesmiről, de bárcsak velem is történne ilyen! :D
22f
46/99 anonim válasza:
Én szexkapcsolatban vagyok egy nálam 20 évvel idősebb nővel :)
47/99 anonim válasza:
Na azért van itt, aki szeret élni :D
28F
48/99 anonim válasza:
Nekem bejönnek ezek a fiatal, sportoló titánok, akikről lerí messziről, hogy egymillió idejük van magukra, és tudják is, hogy jól néznek ki. Kb még semmi gondjuk az életben, vidámak, tesztoszterontól kicsattanva, folyton kanosak, hm... Szerintem szexi.
30N
49/99 anonim válasza:
Utolsó: én is ezért bírom a 18 éves csajokat. Jó testük van, kicsattannak az egészségtől stb.
50/99 anonim válasza:
Csak azoknak, akiknek valamiféle komplexusuk van. Az viszont már beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!