Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időebb nőknek tényleg tetszenek a fiatalok?
Szerintem minden pasiban van egy kis érzés, hogy legalább kipróbálja idősebb nővel, bennem is.
Fordítva nem hiszem, max ha ki van gyúrva a gyerek...sajnos. 26F
Én nagyon szeretem a fiatalabb fiúkat, vonzanak, de házas vagyok.
36/N
Engem sose zavart a korkulonbseg. Nem az számit.
41/F
29 leszek, párom 25 éves.
Előtte is a fiatalabbakat preferáltam már jó ideje.
Első párom 3 évvel volt idősebb nálam, de én akkor 14-15 voltam.
20-on évesen már fiatalabbakkal, max velem egykorúakkal foglalkoztam. Eleinte nem szándékosan, így jött ki.
Később már tudatosan.
Itt viszont megálltam, mikor 27 évesen az akkor 23 éves párommal 3 hónapnyi kapcsolat után pozit teszteltem, most fél éves a pici.
30 leszek es egy 14 eves fiu tetszik, de nagyon erett...
elkepeszto, nem vagyok pedofil. de szerintem titokban szerelmes belem, ami meg edesebbe teszi. nem fogom megrontani mielott mindenki lepedofiloz ! de van a szendesegeben az artatlan tisztasagabn valami !
o meg nem olyan mint a tobbi velem egyidos ferfi, akitol azt varom, h jajj mikor csesz at, vagy jajj megint ez is csak konnyiteni akar magan ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!