Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időebb nőknek tényleg tetszenek a fiatalok?
89
igen, de van X%, akik 40-eseként is egész jól néznek ki. nálunk a 42 éves, igen k..vás igazgatónéni pl 30-nak nézett ki kb, és naná a negyedikes fiúk közhül kettő is pakolta, és még csak annyira titok sem volt. csak nem volt beszédtéma. de az is igaz h eltelt 3-4 év és olyan durván megöregedett, mintha 60 lenne, szal tényleg nagyon egyedi dolog ez.
Nekem írhat egy jó állapotú 40-es hölgy! 😃
F
Írd meg a Tinderre, hogy keresel egy nálad idősebb hölgyet, komolyabb vagy lazább, de inkább komolyabb kapcsolatra, és hosszabb távra, és megtudod ;)
32F
Mert inspiráló...
Tele vannak elétkedvvel
Szuper visszajelzés, hogy jó formában vagy.
Energia, állóképesség...
Nincsenek megkeseredve!
Nem rögzültek úgy szokások, függőségek.
33 N
Aki a 42-t leváltotta 22re
Szerintem van benne valami, mert én elég későn 28 évesen vette el egy 48 éves nő! Nagyon fiatalos volt a teste és ő kivánt meg engem! Én meg szűzként kaptam az alkalmon és örültem hogy egy tapasztalt (ex prosti) érett nővel veszíthetem el, akinek már volt dolga szűz fiúval!
33/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!