Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik itt azt hangoztatják, hogy minden nő qrva, miért gondolják ezt?
#30:
Az életben tapasztalt dolgokat írtam le, tényszerűen; szemben a te fantazmagóriáiddal. De látom szövegértelmezés még mindig nem megy :-) ... Lehet, elfogadom, ízlések és pofonok, hogy van akinek a szemében hímringyóság, az ha képzett yoni masszőrként ezt mint szolgáltatást biztosítom, kulturált körülmények között (és csak ezt) ...
Viszont igen, amikor a buta emberek érzik, hogy kifogytak az érvekből, akkor kezdenek alpáriba átmenni és sértegetni, egészséges érvelések helyett ... Ez is tipikus ;-)
Fogalmam sincs, hogy a 65%-os mit akar ezzel az egésszel elérni. :D
Nen provokációból írtam ki a kérdést de úgy tűnik az ilyen "érzelmi intelligencia szint 0" személyek mindig megtalálnak. Ez is tipikus.
ma 13:23
Egyszer ne vegyél semmit se szülinapjára és nézd meg hogy utána mennyire lesz meghitt a hangulat :D gondolom aznap este is szeretve összevujtok majd :)
36#
Egészen biztos lehetsz benne, hogy vannak olyan nők, akik nem fogják bevágni a durcát ha nem veszel a születésnapjára ajándékot.
És ha én veszek egy pasinak ajándékot, csokit vagy figyelmessèget kap tőlem, és így jutunk el a szexhez, akkor ő hímr..ó, ha pedig kedveskedik nekem virággal csokival, (tehát esetleg FIGYELMESSEGET is kapok tőle, nem csak azt nézem, hogy pénzèrt vette) és eljutunk a szexig, akkor k..va vagyok?!
Ez nagyon nagyon erőltetett!
Bár mi is mondjuk,hogy minden pasi bunkó, és az sem tetszik nektek sem.
Ami persze nem is igaz, de ugyanolyan általánosítás.
Utolsó vagyok: a válaszom nem a kérdezőnek szólt; hanem nèhány előttem lévő hozzászólónak.
Kèrdezőnek: általánosítanak. Sok lány az, sok meg nem.
Meg kell találni azt, aki nem az.
Aki pedig azt keresi annak könnyebb a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!