Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti jobban élvezitek az anális szexet? 18l
#21:
Mondjuk úgy másfél évtized és pár tucat nővel való anális szexelés után, még mindig elmondhatom, hogy soha senkinek a másnapi vacsijában nem turkáltam :-P
21-nek teljesen igaza van!
Gusztus dolga !
Van akit izgat ha nem is "vacsoraba" de bakteriumtenyeszetbe dugdosni a farkat!
Ez is a szinvonalat sugarozza...
Akkor nem sertodsz meg ha azt mondom , hogy dugd a nyelved valaki sheggebe!
Csak tudod ez olyan dolog hogy kinek mihez van gusztusa es kinel indokoltabb ez a szexualis cselekmeny!
A ferfiaknal a prosztata miatt inkabb...
Megis hevesen tiltakoznak ellene, de a noktol elvarjak , hogy tonkre tetessek a zaroizmokat egy felkapott beteges marhasag miatt csak hogy az urak jol szorakozzanak!
En az osszes ilyen pasit szetb@sssznam ott aztan megkerdeznem , hogy ugye te is elvezted..?
#25:
Akkor felvilágosítalak: ki szoktam nyalni a párom fenekét, ő is kiszokta az enyémet, mert mindkettőnknek érzékeny és élvezzük ... Ja és rendszeresen meg szokott dugni felcsatolhatóssal, mert én azt is élvezem ;-) Ja! És van prosztata vibrátorunk is ...
A ffiak 99.9 %- a könyörög a nőnek hogy seggbe is baxrdgssa!
Akkor biztos élvezik ,hát a maradék 0.1 % ék meg nem élvezi
mert gusztustalannak tartja.Tehát a válasz egyértelműen Igen :D
27!
Hat eleg undoritok vagytok mindketten!
Utolso! Nem errol szolt a kerdes! Hanem hogy a ferfiak elvezik e az analt?
Tehat ha oket baxak seggbe!
Te latszik milyen perverz Vagy maris masra gondolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!