Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki szereti közületek ha a párja a fenekébe élvez és miért élvezitek? Illetve az anált magát mennyire szeretitek? (akik egyáltalán nem azokra értelemszerűen nem vonatkozik a kérdés)
Figyelt kérdés
Barátnőm szereti popóba és mindig beleélvezek, de ami furcsa, hogy mostanság ritkábban akarja.2016. júl. 8. 22:29
1/23 anonim válasza:
Szeretem, heti 1-2-szer belefér, ha a pasimon múlna minden nap seggberakna...
2/23 A kérdező kommentje:
No igen, ezzel én is így vagyok :D Egy időben volt is erre lehetőségem, de nem tudom, felülkerekedtem a páromon szexuális étvágy tekintetében lehet :D
Oh kérlek kor és életkort légyszives. Én 25 éves férfi voltam.
2016. júl. 8. 22:41
4/23 A kérdező kommentje:
A magány és a kangörcs pedig nagyon nagy úr egyeseknél :D
Már jött pár?
2016. júl. 8. 22:59
5/23 anonim válasza:
2-4 hetente egyszer engedem neki.
20/l
6/23 A kérdező kommentje:
És magához az análhoz hogy álltok hozzá? Az oké, hogy ennyi időközönként engeditek meg neki, hogy oda is élvezzen (köszönöm, csak folytassátok) de magához a dologhoz, hogy álltok? Szeretitek is legalább?
2016. júl. 9. 00:38
7/23 anonim válasza:
Nem szabad naponta egészségügyi okokból! Nem csoda, hogy nem akarja már annyiszor...
8/23 anonim válasza:
Én szeretem popóba, és azt is h beleélvez. Jó érzés, érzem ahogy lüktet, meg mikor csorog ki... nem is lehet igazából leírni az érzést. :) heti 1 alkalommal van anál
25/L
9/23 anonim válasza:
Na, írjon privit akinek nincs kivel csinálnia :D
én vagyok a férfi ! :D
10/23 anonim válasza:
"Na, írjon privit akinek nincs kivel csinálnia :D
én vagyok a férfi ! :D"
Gondolom tömegével írtak a csajok, akik nem találnak hozzá partnert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!