Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki szereti közületek ha a párja a fenekébe élvez és miért élvezitek? Illetve az anált magát mennyire szeretitek? (akik egyáltalán nem azokra értelemszerűen nem vonatkozik a kérdés)
Normális esetben sehogyan sem kell fájnia, se kicsit, se nagyon. Ehhez bazira ismerned kell a saját tested, a pasinak meg a tiédet. Miért kéne bárminek is fájni?
Miért? Mert összehasonlíthatatlan és semmihez nem fogható érzés, ami valahol a bizalomról szól amit megfűszerez az hogy nem hagyományos és plusz a kiszolgáltatottság érzése, annak akinek ez bejön.
Fizikailag is érzékeny terület, hiszen ugyanúgy ingerli a hüvely egyes részét, kézzel egyéb segédeszközzel kiegészítve pedig a hagyományos élvezet sokszorosát is tudja eredményezni. Nagyjából ennyi, szépen megfogalmazva :)
Én szeretem..:D de nem mindig esik jól.. Havi 1 .. 1- 2.. De el van így is... Kb mindig belém / vagy rá/ hátamra élvez. :D
24 / L.
én szeretem, ha ért hozzá, aki csinálja.
most húzom-halasztom-gondolkozom. a barátom mérete miatt.
egyébként csak gumi és beöntés nélkül csináljuk, és a seggbeélvezést nem szeretem. kellemetlen utána.
kérdező, ezek szerint nem próbáltad. nem olyan egyszerű. ez nem punci.
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!