Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mijen stilusu péniszt szeretek? Élvezitek a popsi sexet?
Figyelt kérdés
Szeretitek ha a fiu lenomja a szátokba a torkotokig a péniszét2016. aug. 18. 00:20
1/9 anonim válasza:
Szeretem ha jó hosszú és kemény. Az anált manapság inkább preferálom!
És igen, szeretek kicsit fulladozni, a faroktól a számban
2/9 anonim válasza:
Szerintem azt jobban szeretnék, ha a helyesírási szótárat lapozgatnád.
3/9 anonim válasza:
haat en a nagyot :D de szerintem ha igy kerdezel nem fognak komojam venni :D azert igy nem lehet egy lanyal :;) de ezt te is tudod. es tanulj meg helyeSen irni baszmeg :D
4/9 anonim válasza:
aki többet fog fasszt a kezében mint tollat az nem csoda ha az elöbbivel tud jobban bánni.
5/9 anonim válasza:
Előbb meg kellene tanulni írni, aztán ráérnél azon gondolkodni, hogy adott esetben előbb a torkodba, vagy a popsidba kéred a fütyköst. És nem mentség, hogy telefonon írsz, és azért pocsék a helyesírásod, mert én is azon írok.
6/9 anonim válasza:
A férjem hosszú egyenes kemény farkát imadom, és igen rajongunk mindketten a popsiszexért 😜 30/N 32/F
7/9 anonim válasza:
"mijen stilusu péniszt" te jó ég!!!
én a deszkás stilusu péniszt szeretem,tudo kicsit divatja mult de hát én ilyen vagyok. nem tudnék egy emos fütyit szájba venni.
igen élvezem a popsi sexet.
nem szeretem ha lenomja a számba torokig.de ha megprobálná akkor esetleg le is harapnám...
8/9 anonim válasza:
fasszal a torokban nm lehet harapni max. öklendezni. látszik hogy nem értesz a torokszexhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!