Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesítenek ezek az anál ellenes szövegek?
Pl. Hogy "nem arra való az a lyuk", no és a szánk? Az szopásra és nyalásra lett kitalálva? Nem hinném... Mégis sokaknak jó. Meg különbenis attól, hogy Ök nem szeretik ne jelentsük ki, hogy nem való arra (is), hiszen ezzel azt mondjuk hogy akik análoznak azok valami nem normálisat csinálnak...
Meg, hogy "a pasi is próbálja ki egy felcsatolhatóssal!" Hát ez sokakat izgat, s Ők jobban élvezik mint a nők hiszen van prosztatájuk. Szóval akik ezzel érvelnek azoknak az alapvető biológia ismereteik sincsenek meg.
10es írtam én hogy nem hiszem el? Tudom hogy lehet baja nyilván, de nem kell túlzásba vinni. Csináltam életemben vagy 20x, és semmi bajom.
Senkit nem akarok meggyőzni, úgyhogy engem se győzködjön senki, hogy ez rossz dolog. Ha rossz, akkor ne csináljátok és ne foglalkozzatok vele, de engem mki hagyjon azzal, hogy pelenkás leszek.
"Nyilván senki se olyan hülye h 5 évig minden nap análozzon."
Javaslom nézz szét az oldalon.A kérdések nagy része nem éppen azt tanúsítja, hogy senki se hülye.
Mindenki csinálja azt ami neki tetszik ennyi.
Én speciel nem szeretem, próbáltam nem is egyszer de rohadtul fájt.
Nem igazán érdekel, ki mit csinál a seggével. Övé az, hagy döntse el mit akar vele tenni.
Engem az idegesít, mikor arról akarnak meggyőzni, hogy ez mennyire jó, igy meg úgy. Nekem nem. Kész ennyi.
Előző!
Elmondod, hog neked milyen problémát okozott?
Mivel anonim afórum, ezért ne csak 2-3 szóban, ha lehet.
Köszönöm!
engem is idegesít.
aki nem szereti ne csinálj. de másokat ne tántorítson el tőlle.az majd eldönti maga,hogy engedi e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!