Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesítenek ezek az anál ellenes szövegek?
Pl. Hogy "nem arra való az a lyuk", no és a szánk? Az szopásra és nyalásra lett kitalálva? Nem hinném... Mégis sokaknak jó. Meg különbenis attól, hogy Ök nem szeretik ne jelentsük ki, hogy nem való arra (is), hiszen ezzel azt mondjuk hogy akik análoznak azok valami nem normálisat csinálnak...
Meg, hogy "a pasi is próbálja ki egy felcsatolhatóssal!" Hát ez sokakat izgat, s Ők jobban élvezik mint a nők hiszen van prosztatájuk. Szóval akik ezzel érvelnek azoknak az alapvető biológia ismereteik sincsenek meg.
25 éve análozok... 3 nővel volt 5 éves, vagy hosszabb kapcsolatom, ez alatt heti 1x-2x anál mellett egyiknek sem volt baja soha. A péniszem kb. átlagos, 17cm.
De persze volt olyan kapcsolatom (szexkapcsolat) ahol nem volt anál mert a lány nem akarta, így természetesen nem volt.
De ha egy lány benne van és tényleg Ő is akarja, akkor az esetleges bajokért ne (csak) a férfi legyen a hibás. Én sem hibáztatnám a csajt ha óvszer mentes popsi szex után megfertőződnék.
Azt a pelenkás csaj legendát is vmi unatkozó anál ellenes nő találta ki azzal hogy kiírta azt a kérdést, sokan meg ráharaptatok. Nyilván senki se olyan hülye h 5 évig minden nap análozzon.
Én sem szeretem ha vmiről ki van jelentve h "nem arra való", a segglyuk is erogén zóna. Meg akik nem csinálják, miért akarják megtéríteni azokat akik csinálják? Én sem akarok senkit se rábeszélni, hogy csinálja, nem értem, miért kell folyton nyomatni ezt az anál ellenes propagandát. Tudom, tudom, én is pelenkás csaj leszek... lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!