Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket nem idegesitenek azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesitenek azok a szánalmas arcok akik mindenhol beajánlják magukat itt?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy egy kérdést nem lehet feltenni a nők érzéseiről vagy vágyairól, anélkül hogy egy fickó ne ajánlaná fel, hog yő szivesen kielégiti a hölgyemény vágyait. Most mit várnak, azt hogy belemennek azok a nők? Vagy hogy ők legyenek a Gyk alfahimjei, mert ők bárkinek ki tudják itt elégiteni a vágyait?
2015. aug. 25. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

próbálkoznak, valószínűleg kevés sikerrel, de pl láttam már olyan lányt aki felkínálkozott itt...pontosabban nem egyet, de egyről tudom, hogy biztosan nő és nem troll :)

a hülye válaszokat átugrom, max leszavazom...annyira nem idegesít, mert max pár másodpercet lop el az életemből...

22F

2015. aug. 25. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek/kielégítelek blabla, írj privit... :D
2015. aug. 25. 15:00
 3/12 anonim ***** válasza:
biztos a nagy számok törvénye alapján gondolkodnak :D
2015. aug. 25. 15:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Pontosan az ilyenekre gondolok. Meg a pofátlanabbakra akik priviben zaklatnak, és már rögtön a farokméretekkel szekálnak.

Visszairom nekik, hogy bocsi, de pasi vagyok, erre megkérdik: "És amúgy neked mekkora?" :D Besz* rás milyen emberek vannak :D

2015. aug. 25. 15:03
 5/12 anonim ***** válasza:
nem idegesítenek mert nem foglalkozom velük inkább megállapítom, hogy mekkora idióták :P
2015. aug. 25. 15:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mélységesen szánom őket az undorodásig. Főleg hogy tényleg bármihez, bármikor, bárkinek.....
2015. aug. 25. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Ahol szar van ott légy is van.

Mellékesen egyszer volt velem is hogy priviben hívtam fel a figyelmet magara, de a méretem sosem írom le. Akit erdekel annak megmutatom ;)

2015. aug. 25. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és van olyan fickó akit már letíltottam, mivel nem akartam vele beszélgetni, szépen elmondtam nem párt keresek blablabla, erre másik regisztrációról írt más nevében....

Szóval kár az oldalért, azt hittem komolyabb komentelők vannak itt..

2015. aug. 25. 16:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Legalább ha a konkrét kérdéssemmel vagy válaszommal kapcsolatos észrevételt tesz, azt még el is olvasom, és szoktam rá reagálni is néha. Viszont van tényleg néhány olyan pasi, aki előzményektől függetlenül ugyanazt a két-három mondatot írja rögtön privátban minden hozzászólásomra, és úgy naponta kapok tőlük egy-egy üzenetet. Na, az idegesítő valóban...
2015. aug. 25. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Vicces, sosem kínálkoztam fel, sőt... próbáltam többnyire rendes választ adni, mégis többször találtak már be hölgyek, akik kezdeményezőek voltak nálam egy-egy válaszom alapján. :) De ezeken az "én szívesen xyz" felajánlkozásokon én is csak a fejem csóválom... gáz.

24/F

2015. aug. 25. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!