Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyal ki, ujjaz meg sokszor a barátom akkor is, ha nem kap valamilyen okból viszonzást?
Azta de szerencsés vagy! A volt férjem engem sosem, én sokszor kényeztettem őt ha nekem nem lehetett, megvolt a mensim stb. Aztán egyszer betegen nem volt kedvem hozzá, és megsértődött. Én meg csak akkor gondoltam bele hogy olyan egyszerűen sosincs, hogy csak ő nyal engem és nincs szex vagy kölcsönös orál...
Őszinte legyek? Nem is tudtam, hogy van olyan amikor egy férfi csak úgy kielégít egy nőt, viszonzás nélkül.
Engem nőként felizgat, ahogy a párom felizgul és elélvez, szóval lehet ez is az oka.
Arról nem beszélve, hogy örülj neki, hogy nem ez önző barom, hanem kielégít rendesen!
Én sem várom el mindig a viszonzást, ahogy éppen alakul. De természetesen a kölcsönösség elvén vagyok, de van, hogy csak az egyik félnek van módja az élvezetre. Ebben sincs semmi gond. Vagy csak ehhez van kedve, hogy a másiknak örömet okozzon és nem feltétlenül vár ez viszonzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!