Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire visszataszító egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire visszataszító egy nőnek az ha a férfi romantikus, de valamilyen szinten szexfüggő is?

Figyelt kérdés

23 éves férfi vagyok.

Imádom a romantikát, teljesen normális, átlagos férfinek vallom magam.

Viszont sajnos a szex nagyon fontos része az életemnek

2017. jan. 23. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez most vicc akar lenni? Mióta baj, ha a férfi néha romantikus és szereti a szexet? :O
2017. jan. 23. 10:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Az én életemnek is nagyon fontos része a szex, mégsem vagyok szexfüggő. Kérdező, ez miben nyilvánul meg nálad? Nem elégülsz ki? Milyen rendszerességgel van rá igényed?
2017. jan. 23. 10:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Igazából hiába élvezek el attól ugyan ugy kívánom a szexet.

Soha nem mondanék nemet a szexre párkapcsolatban. Persze csak vele. Tehát megcsalási szándék soha nem lenne

2017. jan. 23. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
22/F vagyok, hasonló tulajdonságokkal, és eddig aki volt barátnőm, nem jött be neki. Szóval személy függő
2017. jan. 23. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha, olyan párt találsz, aki szintén szereti a szexet, szerintem, inkább pozitív tulajdonság lesz számára.

Sok sikert, hogy Te is megtaláld!

2017. jan. 23. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
De ha mondjuk a lánynak heti 2-3 alkalom bőven elég lenne, azt hogy tudnád tolerálni? Vagy ha épp nem tudnátok együtt lenni valamilyen mondjuk egészségügyi okból?
2017. jan. 23. 10:42
 7/11 A kérdező kommentje:
természetesen tudom tolerálni nem ezzel van a gond.. hanem azzal, hogy egy nő általában elutastja azon férfit akinek a szex tényleg fontos az életében és nem csak "hobbi"
2017. jan. 23. 10:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Általában nem a szexfüggőséggel van a probléma, hanem, hogy szinte minden erről szol neki. Na akkor baj lehet.
2017. jan. 23. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet levegőt kapni már tőled mert folyton szexelnél az eléggé lelombozó. Szeretem a szexet a romantikát.. De hogy állandóan "össze csatlakozva" legyünk az nekem túl sok lenne. 23 L
2017. jan. 23. 12:34
 10/11 Öregbanya ***** válasza:
De jò lenne ha a férjem ilyen lenne!!!!!!!!
2017. febr. 16. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!