Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nyal ki, ujjaz meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyal ki, ujjaz meg sokszor a barátom akkor is, ha nem kap valamilyen okból viszonzást?

Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 22:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%

Mert szeret téged, önzetlen, és nem azért akar neked örömet okozni, hogy te aztán viszonozd, hanem azért, mert valóban szeretné, hogy neked jó legyen?

De ha neked ez nem evidens, akkor nyilvánvaló, hogy fordítva szó sincs önzetlenségről és részedről ilyesmi nincsen. Ami szomorú.

2017. jan. 28. 22:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Mert szereti a pinát kényeztetni, élvezetet nyújt neki.
2017. jan. 28. 22:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem önző,mint te!!
2017. jan. 28. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert felizgatja?
2017. jan. 28. 22:07
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Mert maci és imádja a mézescsuprot.
2017. jan. 28. 22:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb. majdnem ezt a kérdést tette fel a barátnőm tegnap este :P.
2017. jan. 28. 22:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
énis minden párommal csináltam ezt..egyszerüen imádok nyalni meg kényeztetni, az ő orgazmusa az enyém is, a lelkem elégül ki és lesz boldog attól h örömet okoztam, és őis oda meg vissza van.. ennyire egyszerű :)
2017. jan. 28. 22:24
 8/14 A legrosszabb ***** válasza:
34%
Bizony-bizony, a nők részéről megkérdőjelezendő férfiönzetlenség... Ha valaki szívét-lelkét adja a szexbe, vagy akár a párkapcsolatába, abban máris kételkedni kezdenek a nők. Mocskos tróger népség, kaparjátok el magatokat 10 méter mélyre.
2017. jan. 28. 22:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is így szoktam lenni barátnőmmel. Ha olyanom van akkor rámászok és csinálom :D

Azért teszem mert ez nekem is épp olyan kellemes mint amikor ő kényeztet engem, de főleg azért mert szeretem és szeretek neki örömet okozni meg jó érzés látni hogy élvezi

2017. jan. 28. 22:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Szeret téged

2. Nem egy önző barom

3. Imádja az orgazmusod látványát... vagy ha hangos is vagy, akkor az általad nyújtott audiovizuális élményt

2017. jan. 29. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!