Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valamilyen mentális probléma, vagy már impotencia?
Évek óta képtelen vagyok nemi a kapcsolatra. Még a prostikat is elhajtom magamtól. Nem értem, hogy mi ennek az oka.
Vannak nemi vágyaim, és van merevedésem. De valahogy mintha bepánikolnék szex előtt. Pedig nem vagyok szűz.
Mi ennek az oka, és mit lehet tenni ellene?
Egyszerűen csak nem kellene erőltetned. Feledkezz meg róla és nem lesz gond. De ha gondolod, kitalálhatok rá valami jól hangzó elnevezést, ami miatt szégyellheted magad és úgy érezheted, hogy ez egy létező betegség...
23/L
1: Kösz, de nem vagyok olyan szánalmas, mint te?
2: 5 éve voltam utoljára pszichomókusnál. Igaz más okból. Sz@rt sem ért, csak a pénzemet nyelte. Ha lenne valahol ingyenes online szexuálpszichológiai tanácsadás, az viszont jó lenne.
Nem minden pszichologus tud segiteni. Esetleg probalj meg mas terapias modszerrel. Egy ismerosom a kognitiv pszichoterapia segitett.
Amugy vannak ingyenes pszichodrama csoportok meg hasonlok.
"Amugy vannak ingyenes pszichodrama csoportok meg hasonlok."
Erről tusz részleteket, és konkrát ajánlásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!