Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez is impotencia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez is impotencia?

Figyelt kérdés
Hétvégén a lakótársam meglovagolt, de nekem egyáltalán nem volt kedvem az egészhez. Volt ugyan merevedésem, de csak ő sült el. Úgy éreztem, mintha csak belerángatnának az egészbe. Persze az a lány nem az esetem, de nem utasíthattam vissza, mert sajnos férfi vagyok.
2016. jún. 7. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Lány a lakótársad, és még szexel is veled. Csak én érezlek ennyiből mázlistának?
2016. jún. 7. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
1, ha szerinted mázlista az, aki olyannal szexel aki nem az esete.. akkor igen. :)
2016. jún. 7. 12:04
 3/7 zóna_pocok ***** válasza:
92%

Igen, impotens vagy, mert teljesen felallt a cerka egy olyan csajra aki nem tetszik...

Majd' harom eve nem irtam mar ide, de a kerdezok szinvonala maradt ugyanaz ugy latom :D

2016. jún. 7. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:
3: Csak te maradtál fogyi.
2016. jún. 7. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Lefeküdtél egy csajjal, mert férfi vagy? Azt a micsoda kifogás, bakker...

Nyugodtan visszautasíthattad volna, hivatkozva a lakótársi kapcsolatra.

2016. jún. 7. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
#2: emberek ezrei jöttek össze már olyannal, aki kezdetben nem volt az esetük - aztán megismerték jobban egymást, és közel kerültek egymáshoz.
2016. jún. 7. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:

5: Nőként írom: ha egy lányt visszautasít a lakótársa, azt a srác nem ússza meg következmények nélkül.

Sőt, csak akkor úszhatja meg a következmények nélkül (itt a társadalmi-szociális közege általi keresztre feszítést értem), ha a nő eleve ocsmány, vagy férjnél van. Minden más azon múlik, hogy a lány mennyire érez dühödt a fiú iránt. Na és akkor még nem is beszéltünk a hamis rágalmazásokról amennyiben házas nő utasítottak vissza. A ronda nő esetében ezt senki sem hinné el.

Ezt nem egyszer megfigyeltem.

2016. jún. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!