Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most komolyan, ebben mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, ebben mi az izgató?

Figyelt kérdés

Hogy izgulhat fel egy igazi férfi egy ilyen test látványától? Nem is látni belőle semmit a sok hájtól...

[link]

2016. máj. 27. 10:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint ez már nekem is sok, de ízlések és pofonok. Mindenkinek az tetszik, ami, és nem kell firtatni.
2016. máj. 27. 10:44
 2/20 anonim ***** válasza:

Nekem is sok, de az arca szép, és azért látok benne fantáziát.

Egyik exem kicsit töltött volt mikor összejöttünk, mire a kapcsolatnak vég lett ha nem is a képen látható lányhoz hasonló mértékben de hízott és kövér lett. Még akkor is izgató volt számomra. Kisugárzás. Na jó meg tudtam, mire képes az ágyban, ami szintén nem hagyott hidegen, de a kisugárzás sokat számít, és egy kórosan sovány, vagy vészesen túlsúlyos lányt is meg tud szépíteni. Az már egyéni preferencia, hogy kire mi hogyan hat és kinek mi a szép.

2016. máj. 27. 10:46
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan! Te arra izgulsz, hogy másokat miért vonz valami ami téged nem?
2016. máj. 27. 10:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
En hasonlo vagyok combban a lanyhoz csak sokkal kisebb a hasam es megis kivan a parom, elegge nyilvanvaloan :) azt mondja nagyon jo velem a szex es isteniek szopok. Hat ez van izlesek es pofonok
2016. máj. 27. 10:50
 5/20 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom,van akinek ez jön be,van akinek más.Tény,hogy sok időt nem jósolok annak,aki ilyen kövér,egészségtelen életmód.Engem taszít a kövérség,mert egyből arra gondolok,hogy egy lusta dög,aki így néz ki.Persze azokat megértem,akik betegség miatt híztak meg,arról nem tehet,de megoldás arra is van.Szóval nem a kövér emberek taszítanak hanem maga a kövérség!
2016. máj. 27. 11:17
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Rég láttam ilyen hurkamezőt...
2016. máj. 27. 11:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

:D :D

És neked nem mind1, hogy ki mire izgul fel?! Hihetetlen, neked nem tetszik és pont. De ezért felháborodni annyira felesleges.

Legyen már az mindenkinek a magán ügye, hogy vékonyabb vagy kövérebb lányra áll neki fel.

2016. máj. 27. 11:39
 8/20 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem a kövér nőket csak egy hangos kisebbség szereti. A valóságban gyakorlatilag nem ismertem soha olyan embert, aki ilyenekre gerjedt volna, vagy aki inkább egy ilyet választott volna egy átlagos vagy karcsú nő helyett
2016. máj. 27. 11:45
 9/20 anonim ***** válasza:
40%
Meg lehet kövezni, de nekem bejön és nem azért mintha nem jutnék nőhöz ... Viszont nincs szerencsém az ilyen alkatúakkal, mert én vékony vagyok és azért utasítanak vissza.
2016. máj. 27. 12:24
 10/20 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Más pedig az ötven kilós sovány nőkre nem izgul fel, inkább szereti, ha nagyobb darab a nő. Egyikkel sincs baj. Mások vagyunk.
2016. máj. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!