Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan igaz? :O
Akkor nem csodálkozok, hogy 23 évesen is csak 15 cm-es maradt, ugyanúgy, mint mikor 16 voltam, hiszen még sosem voltam csajjal.
444-es cikk?
Haver, tőlük az se igaz aminek a végén kérdőjel van.
#1 ostoba, csőagyú hozzáállás. Az igaz, amire megalapozott érvek és tudományos bizonyítékok vannak.
OP: ez bogarakra igaz, el sem hinnéd mennyiben különböznek tőled :P
#3: Ez a cikk pont egy tudományos publikációt mutat be, azaz nem a 444 tudományos cikke :-P Szóval igaza van, aki csőagyúnak nevez, te csak kapásból elkezdted őket köpködni :-P
Kérdező! A bogarakra lehet hogy igaz, ha emberekre is működne, akkor engem már homlokon csapna a farkam, ha feláll :-D :-P
Nem, nem gaz :DDDDD Sokan vannak akik 13-14 évesen dugtak már és nem lett 30 éves korukra 25-30 centis farkuk :DD
Az előttem szólók is írják helyesen, hogy ez nem egy megbízható honlap :DD
A 444.hu-nak kb annyira higgyél el bármit mint pl a Blikk-nek, vagy a Story magazinnak :DD
Egyszóval kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!