Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most komolyan, ebben mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, ebben mi az izgató?

Figyelt kérdés

Hogy izgulhat fel egy igazi férfi egy ilyen test látványától? Nem is látni belőle semmit a sok hájtól...

[link]

2016. máj. 27. 10:40
1 2
 11/20 V.A.Laki válasza:

Nekem van egy barátom " még ilyenebb" a neje, Ő azt mondja: az ágyban jobbra nő balra nő és ez mind ugyanaz!!

Tujátok: nagy test nagy élvezet.Én speciel " meghalnék tőle".

2016. máj. 27. 12:49
 12/20 Pszt! ***** válasza:
100%

Szerencsére mindenkinek más az este. Egy igazi férfi? Te kedves kérdező az vagy? Vagy nő esetleg? Pontosan mit is vársz a válaszolóktól? Hogy mindenki leszólja ezt a nőt a képen, aki felvállalta a testét? Nekem is lenne hozzád egy kérdésem, ha nem bánod :) Hogy lehet valaki annyira romlott és gonosz, hogy ilyen kérdést tegyen fel?

Mielőtt leszólnál, nem nem így nézek ki és nem nem én vagyok a képen, csak felháborít az emberek rosszindulata és gonoszsága. Az oké, hogy neked nem tetszik, az a te dolgod, de így viselkedni szerintem undorító. Az a nő a képen egy csodálatos ember, aki boldog és büszke a testére. Na meg hogy a kérdésedre válaszoljak, úgy tud egy igazi férfi felizgulni erre a hölgyre, ahogy egy másik egy vékonyabbra.

2016. máj. 27. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Csodálatos ember,mi? Tán ismered?:D Mindenkinek van véleménye.Te sem vagy egy toleráns valaki,ha nem tudod elfogadni,hogy másnak nem épp gusztusos az ilyen kövér alkat.Itt a testéről volt szó,nem arról,hogy ki milyen ember.
2016. máj. 27. 14:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem olyan roszz, elkapnám jo nagyok a mellei jo nagy segg és az arca sem csúnya. Ugymond sexpartnernek nem volna rossz ,márcsak kíváncsiságból is odaraknám (23F)
2016. máj. 27. 14:48
 15/20 Pszt! ***** válasza:

Kedves 13-as :)

Igen, számomra ez a nő csodálatos, ugyanis fel meri vállalni azt, hogy nem a mai ideának felel meg és azt, hogy nem tökéletes. Igen mindenkinek van véleménye és nem zavar az sem, hogy nem mindenki számára ő az ideális nő. Én csak azt nem tudom elviselni, hogy valaki, azért mert neki Ő nem tetszik, így nyilvánuljon meg. Nem csak sértő, de megalázó is. Az pedig, hogy én mennyire vagyok toleráns az nem ide tartozik :)

2016. máj. 27. 15:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a pacalpörköltet. A nejemet meg ki lehetne vele kergetni a világból. Na, erre varrjál gombot, vazze!
2016. máj. 28. 09:32
 17/20 anonim ***** válasza:
:D Lehet, hogy a kérdést maga ez a lány tette fel, kíváncsi a reakciókra. Én szívesen bujnék hozzá és pl. a mellei közt élveznék el! :)
2016. máj. 28. 12:09
 18/20 anonim válasza:
Talán egy kissé tényleg nagyobb a "pocija" a kelleténél, de Nekem "BEJÖN"! Volt már hasonlóval dolgom. Egy percet sem bántam meg! Sajnos azóta sem! Egyet értek azzal, aki azt írta, hogy a vékony srácok nem kellenek a hasonló alkatú csajoknak, nőknek! Sajnos!!! Én 47 éves 65-70 kg közötti, vékony FF-i vagyok, és csak ilyen hölgyeket keresgélek még most is. Úgyhogy,ha van hasonló hölgy nyugodtan írhat privit!!!
2016. máj. 28. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező: Szerintem úgy, hogy a pénzre gondol, amit a szexért cserébe kap. Mert hogy ingyen én hozzá nem nyúlnék, az fix!
2016. jún. 7. 12:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van. Ezeket csak pénzért dugják meg.
2016. jún. 21. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!