Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első sorban azokat a pasikat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első sorban azokat a pasikat kérdezem akik az idősebb nőkre buknak, és szeretik ha punci szőrös mi a vonzó és izgató benne?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok és mennyi idős nők vonzanak.

Nők véleménye is érdekel.

2016. máj. 24. 09:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%
Szeretem a süniket.
2016. máj. 24. 09:41
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Mindig az idősebbekre buktam és szinte csak idősebb partnereim voltak ... de nem volt nekik szőrös ... mind szép simára borotválta ...
2016. máj. 24. 09:47
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
35. Egy tizessel idősebbet elkapnék. De csak mert rég volt ilyen. Izgat hogy nőiesen természetesek.
 4/22 anonim ***** válasza:
28%
semmi. a dzsungel nem túl vonzó szerintem.
 5/22 A kérdező kommentje:

Privát válaszolóknak!

Igen nő vagyok 40 éves és csak a csikló felett rövid szőrös, alul csupasz mert így higénikusabb.

2016. máj. 24. 09:52
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

Nekem mindig az idősebb nők jöttek be, 5-10 évvel idősebbek. Szerintem sokkal nőiesebbek. (Rám férne most is egy kellemes negyvenes)

Az érett nőknek sem feltétlen szőrös odalent. Egyébként az összhatás számít nekem, nem ez a döntő.

37F

2016. máj. 24. 09:53
 7/22 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést mert akivel chatelek a szőröset szereti.
2016. máj. 24. 10:00
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
Én is azt szeretem! Jó az ha van rajta egy kis szőr :-)
2016. máj. 24. 10:09
 9/22 anonim ***** válasza:
kedvelem az idősebb nőket, de a csupasz puncit!!! 32 vagyok, kb 50-ig jönnek be a szexi nők
2016. máj. 24. 10:13
 10/22 anonim ***** válasza:

Az életkort és a fanszőrzetet szerintem felesleges összekapcsolni. Engem pl. izgat a szőrös punci (főképp azért, mert mára nagyon általános lett a borotválás, és engem a ritka, egyedi vonzott mindig is, plusz idegesít az a hamis ideológia, amit mindenki fúj egy olyan kérdésben, ami szimplán divat). De egy tizenéves-huszonéves lány fanszőrős punija nekem még izgatóbb is, mint egy harmincas-negyvenesé, főleg, ha nem vagy ritkán borotválta, és nincs úgy megerősödve a szála, hanem még az az első, selymesebb fanszőr van rajta.

Amúgy is: a 25 feletti korosztályokban szerintem sokkal általánosabb a szőrtelenítés, mert abba szocializálódtak, amikor nemi érésük korszakában voltak. A mai 14-25 közöttiek közt több a szőrpárti, pláne, hogy megint trendje van a nyugati hipszterkultúrában.

41F

2016. máj. 24. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!