Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első sorban azokat a pasikat kérdezem akik az idősebb nőkre buknak, és szeretik ha punci szőrös mi a vonzó és izgató benne?
Kort is írjatok és mennyi idős nők vonzanak.
Nők véleménye is érdekel.
Fiatal koromban a punci még szőrös volt, aki a csupaszra bukott, azt pedofilnek tartottuk. Akkor is volt víz, meg szappan, szóval felesleges a higiéniát belekeverni. ehhez szoktam hozzá, ezt szeretem, jó dolog simogatni, babrálni a selymes bozótot. Meg így titokzatosabb is kissé, van mit felfedezni! Szülés után, mikor az ex-nejem le volt borotválva, elég szokatlan volt, örültünk is mikor ismét a régi lett.
Szerencsére nem csak a korombeli hölgyek között találni ilyeneket. :-)
Csetelj velem, én a csupaszt szeretem.
46F
21 éves vagyok. Leginkább a 30 körüli nőkhöz vonzódom. Ők tudják mit akarnak.
A szőrös punci sokkal természetesebb. Utálim a kicicomázott, szolizott , agyonsminkelt nőket.
11-es válaszolonak!
A higéniánt csak magam részéről írtam, így tarom kényelmesebbnek nem akartam általánosítani.Sőt bele se akartam keverni a témába.
Egyébként köszönöm válaszod.
Én is azért írok, mert…
Nem igazán értem, hogy te most azért írsz, mert boldog vagy, hogy végre kifogtál egy olyan pasit, akire vágytál. Vagy azért írtál, mert ez a kedvessége is bosszant. S már a szakításon gondolkodsz?
De ami engem illet, én is úgy vagyok összerakva, mint ez a pasi. Az ágyban durvulunk, de tudok kedves is lenni a magánéletben, ha kell…
Rühellem is azokat a pasikat, akik dómoknak titulálják magukat, s közben csak kiélik a frusztrációjukat, de nem képesek törődni a nővel cserébe…
Nekem azért tetszik a szőrös punci mert természetes és nem manipulált, mű cuccot látok. És én a lányt olyannak akarom szeretni, amilyen valójában. Nekem nem kellenek manipulációk. Korábbi bnőim mind szőrösek voltak, mondjuk nem is volt még annyira divat borotválni.
Most 30-40 közötti nők vonzanak.
39F
Nekem bejön a természetesség és az érettebb nők is.
Összeismerkednék már eggyel :D
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!