Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első sorban azokat a pasikat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első sorban azokat a pasikat kérdezem akik az idősebb nőkre buknak, és szeretik ha punci szőrös mi a vonzó és izgató benne?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok és mennyi idős nők vonzanak.

Nők véleménye is érdekel.

2016. máj. 24. 09:35
1 2 3
 11/22 mantis religiosa ***** válasza:

Fiatal koromban a punci még szőrös volt, aki a csupaszra bukott, azt pedofilnek tartottuk. Akkor is volt víz, meg szappan, szóval felesleges a higiéniát belekeverni. ehhez szoktam hozzá, ezt szeretem, jó dolog simogatni, babrálni a selymes bozótot. Meg így titokzatosabb is kissé, van mit felfedezni! Szülés után, mikor az ex-nejem le volt borotválva, elég szokatlan volt, örültünk is mikor ismét a régi lett.

Szerencsére nem csak a korombeli hölgyek között találni ilyeneket. :-)

2016. máj. 24. 10:20
 12/22 mantis religiosa ***** válasza:
Ja! 43/F !
2016. máj. 24. 10:21
 13/22 anonim ***** válasza:

Csetelj velem, én a csupaszt szeretem.

46F

2016. máj. 24. 10:31
 14/22 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok. Leginkább a 30 körüli nőkhöz vonzódom. Ők tudják mit akarnak.

A szőrös punci sokkal természetesebb. Utálim a kicicomázott, szolizott , agyonsminkelt nőket.

2016. máj. 24. 10:35
 15/22 A kérdező kommentje:

11-es válaszolonak!

A higéniánt csak magam részéről írtam, így tarom kényelmesebbnek nem akartam általánosítani.Sőt bele se akartam keverni a témába.

Egyébként köszönöm válaszod.

2016. máj. 24. 10:50
 16/22 icu75 ***** válasza:
100%
Nekem is szőrös,mégpedig telibe(csak lánykoromban szőrtelenítettem,akkor még volt megfelelési kényszerem) természetesen hónaljban,lábszáron szőrtelenítek most is. A puncimról nem szedném le semmiért,én így szeretem,így érzem magam nőiesnek.
2016. máj. 24. 10:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2016. máj. 24. 10:52
 18/22 Csak_egy_pasas ***** válasza:
32%

Én is azért írok, mert…

Nem igazán értem, hogy te most azért írsz, mert boldog vagy, hogy végre kifogtál egy olyan pasit, akire vágytál. Vagy azért írtál, mert ez a kedvessége is bosszant. S már a szakításon gondolkodsz?

De ami engem illet, én is úgy vagyok összerakva, mint ez a pasi. Az ágyban durvulunk, de tudok kedves is lenni a magánéletben, ha kell…

Rühellem is azokat a pasikat, akik dómoknak titulálják magukat, s közben csak kiélik a frusztrációjukat, de nem képesek törődni a nővel cserébe…

2016. máj. 24. 11:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem azért tetszik a szőrös punci mert természetes és nem manipulált, mű cuccot látok. És én a lányt olyannak akarom szeretni, amilyen valójában. Nekem nem kellenek manipulációk. Korábbi bnőim mind szőrösek voltak, mondjuk nem is volt még annyira divat borotválni.

Most 30-40 közötti nők vonzanak.

39F

2016. máj. 24. 12:05
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem bejön a természetesség és az érettebb nők is.

Összeismerkednék már eggyel :D

22/f

2016. máj. 24. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!