Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy a tini lányok szeretik az idősebb pasikat. Tényleg így van, ha igen miért?
Mert a lányok hamarabb érnek,és a velük egyidős fiúk,még inkább nyomják a PC-t,meg fociznak,minthogy velük foglalkozzanak.
Bár ez nem mindenki esetében igaz. Ismerek olyan 16 éves lányt,aki hamarabb jön össze egy 15 éves sráccal,mint egy 19 évessel.
18F
ismerek 25 éves csajt aki kb 12 éves szintjén van... bár az is 30+ pasikkal kezd ki.
De itt a lényeg, hogy totál nem érettebbek, csak idősebb f...ra buknak.
De ismerek több olyan esetet ahol a nő az idősebb akár 10 évvel is.
#5-ös, ez elég szomorú :) Azért, mert elég naiv voltál és összejöttél vele, meg azért is, mert egy naiv kislányon kívül mással nem tudott összejönni a barátod.
Aztán lehet, hogy tévedek! De szerintem elég sanszos az, amit leírtam :)
5-ös vagyok
Szerintem meg az a szomorú, hogy mindenhol a magyar mentalitás jön elő. Ahelyett, hogy örülnénk a másik boldogságának és nem ítéljük el számol miatt, rögtön csipkelődünk :)
Nekem pl 15 éves létemre 26 éves a barátom...
Ejj, a barátod pedofil. Nekem 25 éves létemre a barátnőm 32, az viszont már oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!