Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak szeretik a fiatal fiukat? /18 fölött/ kort és nemet írjatok
Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 14:34
1/9 anonim válasza:
fantáziáltam már róla...bár annyira idős azért nem vagyok
2/9 anonim válasza:
Én nem. A korosztályom szeretem.
41/F
4/9 anonim válasza:
Szeretem bizony, és szerencsémre ők is engem!
38f
5/9 anonim válasza:
Igen és engem is szeretnek ! F/41
6/9 anonim válasza:
igen 18 éves sráccal, aki egy a lányok által is helyes fiú, rendszeresn van közös hoki és orál is, 52 vagyok.
7/9 anonim válasza:
Igen. Amikor 20 voltam, egy 51 éves férfi egy nyáron át tanított minden jóra és kényeztetett. Persze én is akartam, és nagyon élveztem. Nyár végén szakítottunk különböző okok miatt.
8/9 anonim válasza:
Szeretem az értelmes fiatalokat.Volt is ilyen barátom,nem is egy.
Ha lenne megint örülnék neki és érzéki együttlétek sorát élhetnénk át :)
54 f/Bp
9/9 anonim válasza:
38 vagyok.Rendszeresen 16-19 éveseket dugok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!