Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már valakivel valamilyen intim dolog a suliban?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy mikor nem figyelt senki, besurrantatok a wc-re és lenyomtatok egy gyors menetet, vagy ilyesmi. Orál, anál, bármi. :D
Mert engem nagyon izgatna a dolog és tervezem is, csak még a barátom nem tud róla. :D
L
2017. jan. 8. 22:22
1/11 anonim válasza:
Bakker mik vannak. ilyenkor elgondolkodom hogy vissza kéne mennem tanulni :( Engem csak a tanárok b*szogattak hogy nem írtam meg a házit. Párszor kivertem a wc-ben jutalmul amikor jó jegyet kaptam de ennyi. 22f
2/11 anonim válasza:
Drágám, oda tanulni kellene járni, nem "hegedülni".
Egy tanár
3/11 anonim válasza:
Egy tanár,aki ide jár trollkodni, mert nyilván értelmes válaszokért nem 59%os lennél még ha néhány kérdésedet le is pontozza valami szemét. na ne etess
4/11 anonim válasza:
Örülök, hogy ilyen okos vagy. Honnan tudod, hány nickem van, és mit mire használok?
Pihenj, kiskomám, az okoskodásodra nem vagyok kíváncsi. A diplomámat meg talán most nem linkelném be.
5/11 anonim válasza:
Ne itt okoskodj. Javítsd a dolgozatokat bmeg. Akkor mégiscsak trollkodni jársz ide ha több fiókod is van. A diplomád meg nem érdekel, vécépapírnak durva másra meg úgyse jó max gyújtósnak de már gázzal fűtünk. Nekem nincs csak érettségim és szakmám, de lefogadom többre viszem vele.
6/11 anonim válasza:
Persze, persze. Kemény vagy, mint az oroszt tél tavasszal (érettségin hallottam). Kisfiam, mi nem egy súlycsoportban vagyunk semmiben sem. Te kötöttél belém, most meg azt éled ki, hogy buta vagy, mint a föld, de legalább rosszindulatú. Húzzál már innen, nem vagyok kíváncsi rád!
7/11 anonim válasza:
Én voltam itt előbb húzzál el te. amit mondasz annak semmi értelme, csak random szidások, amiket bárkire el lehet sütni...legyél kicsit kreatív pls legalább erőltesd meg magad ember.
8/11 anonim válasza:
Engem egyszer megb*szott a tanár fizikából
9/11 anonim válasza:
Én a tanuló koromban kicsit közelebb megismerkedtem az egyik tanárnővel.
De a többiről nem írnék semmit.
De jelentőse javulást mutattak a jegyeim utána, persze a tanulás miatt.
10/11 anonim válasza:
Történt, de már egyetemen. Nekem annyira nem jött be, eléggé tartottam tőle hogy lebukunk. Öltöző zuhanyzójában, nem wc-n azért ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!