Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maapság mi az átlag szüzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maapság mi az átlag szüzesség elvesztés témában?

Figyelt kérdés
Én úgyvettem észre, hogy a csajok 14-16 között 5-10-15 évvel idősebb pasikkal szokták, így a fiúk csúsznak. Nem ritka, hogy egy teljesen átlagos, vagy akár jóképű srác 20 évesen még szűz. Aztán, ha nem tesz ellene és emiatt frusztrált lesz, akkor örökre az is marad.

2017. jan. 18. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

21/F még szűz vagyok,de nem érzem gàznak egyáltalán.

Vannak akik később érnek,mint az àtlag.

A megfelelő csajt várom.

2017. jan. 20. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
A magyar fiatalok átlagosan 12-13 évesen (!!!) veszítik el a szüzességüket.
2017. jan. 30. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Manapság szerintem a tinilányok már teljesen tudatosak és nemhogy korábban, hanem inkább később kezdik a nemi életet, legalábbis én így tapasztaltam, de lehet hogy csak "kifogtam" az ellenpéldákat.

f29

2017. júl. 21. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!