Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hány évesen veszítette el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány évesen veszítette el?

Figyelt kérdés

Én 19 vagyok és megismerkedtünk egy fiúval majd mikor rákérdezett őszintén elmondtam neki hogy majdnem 14 voltam.Aznap jól el voltunk majd mire hazaértem láttam hogy letiltott..

Miért lehet ez?Nem azt mondtam hogy idegennel feküdtem le,sőt 12 éves korom óta együtt voltam a sráccal és 17 voltam mikr szakítottunk.

2017. jan. 2. 01:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
En 15multam mikor elvesztettem,igaz mar szakitottunk de azota se voltam massal pedig mar lassan 20leszek. Szerintem korlatolt a srac ha csak ezert elitelt,mas 16-18evesen veszti el de mar fel ev mulva 3pasi jart benne az sokkal "jobb"
2017. jan. 2. 01:36
 2/16 anonim ***** válasza:

Én még szűz vagyok, de szerintem nem a külsőm miatt vagy nem tudom.

Szerintem a srác azt hitte ez alapján, hogy azóta biztos mindenki átment rajtad, hagyd ha nem bírja feldolgozni, hogy te nem neki tartogattad magad, akkor szellemileg nem elég érett.

18f

2017. jan. 2. 01:38
 3/16 A kérdező kommentje:
nekem a 2. srác 18 évesen volt ő volt egy éjszakás kaland.de ettől sem gondolom magam qrvanak..nem értem a srácot..
2017. jan. 2. 01:39
 4/16 A kérdező kommentje:
másfél éve együtt voltam exemmel mikor elveszítettem.mit várt?főleg 19 evesen?hogy szuz leszek és neki tartogatom magam?
2017. jan. 2. 01:40
 5/16 anonim ***** válasza:
EZt mondtam, az ilyen egoista életmódot él és azt hiszi minden nő vágya, hogy a srác vehesse el a szüzességét, nem kell vele foglalkozni.
2017. jan. 2. 01:43
 6/16 A kérdező kommentje:
főleg hogy 100 kmre lakik tőlem..nem tudom mit várt.:|
2017. jan. 2. 01:46
 7/16 anonim válasza:

Én 17 évesen.

F

2017. jan. 2. 02:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Èn 17 voltam mikor második nőmmel elvesztettem...

Amikor randizok egy nővel nem várom el hogy ilyet megosszon velem hogy volt e pasival mert nem rám tartozik de ha komolyodna a kapcsolat akkor illene szólnia hogy èrintetlen hogy ne okozzák neki fájdalmat. Egy ártatlan lánnyal óvatosabban kell bánni az elején hogy ne legyen semmi baja

2017. jan. 2. 02:53
 9/16 anonim ***** válasza:
18 éves voltam, legelső barátommal vesztettem el, akivel évekig alkottunk egy párt. Egyébként ő is velem.:)
2017. jan. 2. 06:26
 10/16 anonim ***** válasza:
18 voltam, és a második komoly kapcsolatomban. Az első, - - gimis - szerelmemmel csak petting volt.
2017. jan. 2. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!