Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen veszítette el?
Én 19 vagyok és megismerkedtünk egy fiúval majd mikor rákérdezett őszintén elmondtam neki hogy majdnem 14 voltam.Aznap jól el voltunk majd mire hazaértem láttam hogy letiltott..
Miért lehet ez?Nem azt mondtam hogy idegennel feküdtem le,sőt 12 éves korom óta együtt voltam a sráccal és 17 voltam mikr szakítottunk.
Én még szűz vagyok, de szerintem nem a külsőm miatt vagy nem tudom.
Szerintem a srác azt hitte ez alapján, hogy azóta biztos mindenki átment rajtad, hagyd ha nem bírja feldolgozni, hogy te nem neki tartogattad magad, akkor szellemileg nem elég érett.
18f
Èn 17 voltam mikor második nőmmel elvesztettem...
Amikor randizok egy nővel nem várom el hogy ilyet megosszon velem hogy volt e pasival mert nem rám tartozik de ha komolyodna a kapcsolat akkor illene szólnia hogy èrintetlen hogy ne okozzák neki fájdalmat. Egy ártatlan lánnyal óvatosabban kell bánni az elején hogy ne legyen semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!