Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves (nő) vagyok (nemrég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves (nő) vagyok (nemrég töltöttem be) és továbbra is szűz vagyok. Ha megismerkedek valakivel, akivel esetleg szívesen megtenném mennyire lenne gáz beismerni neki, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Volt már részem pettingben, volt több lehetőségem is, hogy lefeküdjek egy-egy sráccal, és nem várom azt, hogy szerelmesek legyünk egymásba, de legalább azért egy kis érzelem legyen, szeretném ha valamennyire azért szeretne és én is őt. De eddig csak egy srácot szerettem, akivel majdnem megtörtént, de előtte kiderült, hogy még barátként sem kedvel, csak hazudott.

2016. dec. 5. 09:43
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
71%

hát figyelj szerintem fontos ilyenkor az OK!

tehát, hogy miért vagy szűz, van aki ugye vallás miatt, van aki nem találta meg a megfelelő partnert...

szerintem a megfelelő partner megérti majd :)

23F

2016. dec. 5. 09:50
 2/33 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem lenne gáz, füllenteni viszont igen. Úgyis kiderülne.
2016. dec. 5. 09:53
 3/33 A kérdező kommentje:
A félreértések végett leszögezném, hogy orális szex sem volt, mert már kaptam bájos üzeneteket.... Csak az a helyzet, hogy én nem ismerkedni jöttem ide, de gondolhattam volna, hogy ez lesz a vége.
2016. dec. 5. 09:54
 4/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Biztos, hogy nem hazudnék róla, az hülyeség lenne, csak félek a reakciójától, mert az első feltehetőleg fájdalmas lesz nekem és gyengédséget kérnék, így nem valószínű, hogy a partner élvezni fogja. Lehet utána nem fog keresni vagy bele se megy ezt átgondolva. Nincs vallási oka, csak kicsit erkölcsös vagyok és szeretetigényes.
2016. dec. 5. 09:57
 5/33 A kérdező kommentje:
És még sohasem éreztem azt, hogy egy pasi szeretne ily módon. Vagy szexuális vágy van, vagy barátként szeret (nem friendzone és közben meg epekedik utánam, ő tényleg barát), de szerelmes vagy ahhoz hasonló módon még senki sem tekintett rám. És nekem erre szükségem lenne a szexuális együtléthez. Egy esetleges kapcsolat lehetősége. Bár vágyaim nekem is vannak, de tudom,h lelkileg megtörne, ha csak megdugatnám magam.
2016. dec. 5. 10:00
 6/33 anonim ***** válasza:
2%
Eleve gáz 23 évesen szűznek lenni. Mire vártál? Neked csak terpeszteni kéne. Biztos nem állnék le veled szenvedni.
2016. dec. 5. 10:02
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

nem csak a vadabb szexet lehet élvezni...

én pl sokkal jobban szeretem a lágyabb érzelmesebb szeretkezést, persze van amikor vadabb, ösztönösebb szexet preferálom...

szóval szerintem attól, mert figyelmességet kérsz még ugyanúgy fogja élvezni a partnered...

főleg, ha bedobod magad és nem csak fekszel, mint egy darab fa :)

am meg kapcsolatban legyetek, ne csak úgy random történjen szerintem...de ez a te döntésed...

23F

2016. dec. 5. 10:03
 8/33 anonim ***** válasza:
2%

"feltehetőleg fájdalmas lesz nekem és gyengédséget kérnék, így nem valószínű, hogy a partner élvezni fogja"

Még válogat.

"Nincs vallási oka, csak kicsit erkölcsös vagyok és szeretetigényes."

Itt a bizonyíték, hogy vannak vesztes csajok.

2016. dec. 5. 10:05
 9/33 A kérdező kommentje:
Természetesen válogatok, mert nem vagyok igénytelen. És olyannal szeretnék lenni, aki kibírja ezt az első vagy az első két alkalmat a vad szex mellőzésében. De köszönöm a negatív válaszokat is, bár ilyeneket úgysem keresnék mint amilyenek ti vagytok, sajnálom előre is a barátnőiteket :)
2016. dec. 5. 10:09
 10/33 anonim ***** válasza:
12%
Az a gáz hogy azon kattogsz hogy gáz e bevallani.. Hiába tagadod úgy is kiderül..
2016. dec. 5. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!