Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves (nő) vagyok (nemrég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves (nő) vagyok (nemrég töltöttem be) és továbbra is szűz vagyok. Ha megismerkedek valakivel, akivel esetleg szívesen megtenném mennyire lenne gáz beismerni neki, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Volt már részem pettingben, volt több lehetőségem is, hogy lefeküdjek egy-egy sráccal, és nem várom azt, hogy szerelmesek legyünk egymásba, de legalább azért egy kis érzelem legyen, szeretném ha valamennyire azért szeretne és én is őt. De eddig csak egy srácot szerettem, akivel majdnem megtörtént, de előtte kiderült, hogy még barátként sem kedvel, csak hazudott.

2016. dec. 5. 09:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

#8:

mindenkinek van lehetősége eldönteni mikor akar szexelni...

attól lesz vesztes, mert nem találta meg még akit keres?

látom unalmas a suli egyeseknek :D

23F

2016. dec. 5. 10:12
 12/33 A kérdező kommentje:
Istenem, most komolyan? Miért nem lehet értelmezni azt, amit írok? Mindenképpen bevallanám, csak a ténytől félek és hogy ő ezt hogyan kezeli. Bár ha szeret nyilván nem lesz gondja, ha meg nem akkor nem is baj. Egyszerűen csak az érdekelt volna, hogy ha elkezdtek egy csajjal ismerkedni, aki bejön netek, 23 éves és kiderül róla (mert elmondja) hogy még szűz akkor nektek az gondot jelentene vagy sem?
2016. dec. 5. 10:14
 13/33 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell ezt beismerni. Kulturáltabb csajjal a testiséget nem rögtön fullos szexel szokás kezdeni.
2016. dec. 5. 10:15
 14/33 anonim ***** válasza:
33%
Butának tartanám, ha ismerkedés közben már petting előtt elmondaná, hogy szűz.
2016. dec. 5. 10:21
 15/33 A kérdező kommentje:
Én sem úgy közölném,h "Szia! Fannynak hívnak, képzeld el még szűz vagyok...." :D Nyilván akkor mondanám meg, ha már ott tart a dolog.
2016. dec. 5. 10:27
 16/33 anonim ***** válasza:
43%
Teljesen lényegtelen hogy szűz vagy. Nem jelent semmit.
2016. dec. 5. 10:37
 17/33 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem gáz, csak érzelmes pasit kell kifogni hozzá. Ha már vannak érzései irántad, akkor még örülni is fog neki szerintem. :)

Én pl. úgy vesztettem el, hogy essek már túl rajta, pedig csak 19 voltam, de akkor már ezt is a cikiség netovábbjának tartottam, örültem, hogy találtam hozzá egy alkalmas pasit, akinek azt sem mondtam el, hogy szűz vagyok. Tudtam, hogy úgysem fog fájni, mert 3 ujjam befért fájdalom nélkül. Így is lett, de utólag visszagondolva jobb lett volna egy olyan kapcsolatot találni, ahol megvan az a bizalom. Csak hát én szégyelltem, de hidd el, most már én sem értem magam, hogy ennyire leértékeltem magam, holott ennek pont hogy értéknek kéne lennie. Ne legyél olyan lúzer, mint én, én bánom már.

2016. dec. 5. 10:37
 18/33 anonim ***** válasza:

Nekem szerintem nem kéne elmondanod, anélkül is kitalálnám. Ha a való életben is ilyen visszafogott, gátlásos, félénk lány vagy, mint ami az írásodból látszik, akkor alig akadna ember, aki azt gondolná, hogy már voltál férfival.

Arra figyelj, hogy egy dominánsabb, irányító pasit keress, aki nem igényli a vadabb nőket, és persze nem zavarja ha egy ideig csak ő dolgozik mindkettőtök élvezetén.Ilyet nem lesz nehéz találni, de azért vannak olyanoo, akiket ez kiábrándítana. Pl engem.

2016. dec. 5. 11:02
 19/33 anonim ***** válasza:

Ez a 42%- es hülye.. már bocs!

1.) jogodban áll eldönteni, mikor és kivel szeretnéd, hisz a Te tested!

2.) NE görcsölj rá !!! van aki 30 + osan veszti el.

3.) én 23 vagyok, nem volt sok partnerem, nem is volt rossz a szex, de lennék újra szűz!

4.) ha már érzed, hogy komolyodik és lassan meg fog történni, mindenképp mond el, hogy megfelelően bánjon veled !

5.) hidd el, élvezni fogja, és te is.

Amúgy masztival, hogy állsz ?? Fel tudod magad készíteni, akár úgy is, hogy egyáltalán ne fájjon! :)

2016. dec. 5. 11:15
 20/33 anonim ***** válasza:
55%

Nekem nagyon furák mások kapcsolatai, ismerkedési szokásai, és a viselkedésük eközben. o.O mintha egy másik bolygóról érkeztem volna.

Ez a kérdés is irracionális, tele félelemmel.

Az első találkánál is elmondhatod hogy még szűz vagy. Elmondhatsz bármit, elvégre ő lesz a párod, vagy mi... Ezt is vele kéne megbeszélned, amit itt kérdezgetsz idegenektől.

Én egy "csak havernak" is milliószor több részletet árulok el magamról, és tudok meg tőle, mint mások úgy általában a párjuktól, akiket a világon a legjobban kéne ismerniük. Ezt sosem fogom megérteni.

2016. dec. 5. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!