Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves (nő) vagyok (nemrég töltöttem be) és továbbra is szűz vagyok. Ha megismerkedek valakivel, akivel esetleg szívesen megtenném mennyire lenne gáz beismerni neki, hogy még szűz vagyok?
Nem gáz, hogy szűz vagy. A gáz, hogy "beismerés"ként gondolsz rá. Ez nem valami bűncselekmény! :P
NADE! Szóval, ha ismerkedsz, és felmerül a téma, vagy ha az nem, és odajuttok testileg, akkor érdemes megemlítened. Nincs értelme ezen görcsölni! :)
Én meg a jövendőbeli pasidat sajnálom.
Rég kijártam a sulit, hülyegyerek. Unalmas vagy már az érzelgős baromságaiddal.
Igen hatalmas nagy gondot jelentene
azonnal meg is szakítanék veled minden kapcsolatot.
Az a legnagyobb bajod hogy kb 10 évet le vagy maradva agyilag.
"nem várom azt, hogy szerelmesek legyünk egymásba, de legalább azért egy kis érzelem legyen, szeretném ha valamennyire azért szeretne és én is őt."
Ez is mi már?
Ez rohadtul nem érték.
Ezeket honnan szedted?
Azt is megnézném milyen válaszok születtek volna ha egy srác teszi fel a kérdést.
Ahogy a nők, úgy a pasik sem egyformák, kérdező. Én szeretem, ha a partnerem tapasztalt, mert csak az tudja értékelni, amit tőlem kap, akinek van viszonyítási alapja. De ismerek nem egy jóravaló pasit, aki a fél karját adná, ha olyan kaliberű lánnyal sodorná össze az élet, mint te vagy.
Szóval ne görcsölj ezen. Azon igyekezz, hogy az élet egyéb területein partnere, társa tudjál lenni egy arra méltó pasinak, és ő boldogan vezet majd be a gyönyörök birodalmába.
"de persze egy éretlen gondolkodású fiúcskától miért is várnék egy szépen megfogalmazott átgondolt választ?"
Hát ez nagyon vicces. Olvasd már el a korábbi válaszaidat, hogy ki is az éretlen.
" Én téged tartalak gáznak és úgy vélem nem ismered a női test rejtelmeit."
Ezt mire alapozod?
" Azt is megkockáztatnám, hogy még te is szűz vagy."
Megint csak mire alapozod? Mert leírtam, hogy nem akarok szűzzel kezdeni és mert nem.nyalom a hátsódat azért mert nem járt benned farok? Persze mekkora fadza Gyerek lennék ha lehazudnám a csillagokat az égről csakhogy megdugjalak. De, ha kimondom amit gondolok akkor el vagyok küldve a francba.
" Mindenesetre nem tudom,h milyen értelmes nő lenne képes veled együtt lenni."
Pont az értelmesek. Nem az Olyanok mint te.
" De a továbbra is köszönöm a válaszod, így legalább megszínesítetted a kommenteket :)"
Örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!