Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves (nő) vagyok (nemrég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves (nő) vagyok (nemrég töltöttem be) és továbbra is szűz vagyok. Ha megismerkedek valakivel, akivel esetleg szívesen megtenném mennyire lenne gáz beismerni neki, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Volt már részem pettingben, volt több lehetőségem is, hogy lefeküdjek egy-egy sráccal, és nem várom azt, hogy szerelmesek legyünk egymásba, de legalább azért egy kis érzelem legyen, szeretném ha valamennyire azért szeretne és én is őt. De eddig csak egy srácot szerettem, akivel majdnem megtörtént, de előtte kiderült, hogy még barátként sem kedvel, csak hazudott.

2016. dec. 5. 09:43
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! És az üzeneteket is köszi, volt egy-kettő ami segített is és jólestek, és ne haragudjatok, hogy ott nem válaszoltam rá, de így ezzel az indítással nem fogok senkivel sem ismerkedni itt. De köszi. :)
2016. dec. 5. 13:14
 22/33 anonim ***** válasza:

Nem gáz, hogy szűz vagy. A gáz, hogy "beismerés"ként gondolsz rá. Ez nem valami bűncselekmény! :P

NADE! Szóval, ha ismerkedsz, és felmerül a téma, vagy ha az nem, és odajuttok testileg, akkor érdemes megemlítened. Nincs értelme ezen görcsölni! :)

2016. dec. 5. 13:27
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz! Sőt érték. Ha megfelelő partnerre találsz, becsülni fogja benned.
2016. dec. 5. 13:34
 24/33 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz. Ha normális férfival ismerkedsz, eleve leszűrheted már a mentalitását szex előtt. Nekem nem okozna gondot tapasztalt férfiként, hogy gyengéden csábítsalak ágyba, hiszen az első aktusod meghatározza a szexualitáshoz való hozzáállásodat a továbbiakban. Csak a türelmetlen fäszvirágok akarnak elsőre is szétpumpálni egy szűz lányt. :)
2016. dec. 5. 14:49
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Én meg a jövendőbeli pasidat sajnálom.

Rég kijártam a sulit, hülyegyerek. Unalmas vagy már az érzelgős baromságaiddal.

Igen hatalmas nagy gondot jelentene

azonnal meg is szakítanék veled minden kapcsolatot.

Az a legnagyobb bajod hogy kb 10 évet le vagy maradva agyilag.

"nem várom azt, hogy szerelmesek legyünk egymásba, de legalább azért egy kis érzelem legyen, szeretném ha valamennyire azért szeretne és én is őt."

Ez is mi már?

Ez rohadtul nem érték.

Ezeket honnan szedted?

Azt is megnézném milyen válaszok születtek volna ha egy srác teszi fel a kérdést.

2016. dec. 5. 15:26
 26/33 anonim ***** válasza:
77%

Ahogy a nők, úgy a pasik sem egyformák, kérdező. Én szeretem, ha a partnerem tapasztalt, mert csak az tudja értékelni, amit tőlem kap, akinek van viszonyítási alapja. De ismerek nem egy jóravaló pasit, aki a fél karját adná, ha olyan kaliberű lánnyal sodorná össze az élet, mint te vagy.

Szóval ne görcsölj ezen. Azon igyekezz, hogy az élet egyéb területein partnere, társa tudjál lenni egy arra méltó pasinak, és ő boldogan vezet majd be a gyönyörök birodalmába.

2016. dec. 5. 16:47
 27/33 A kérdező kommentje:
25-os. Köszönöm a szélsőséges és egyáltalán nem elegáns válaszod, de persze egy éretlen gondolkodású fiúcskától miért is várnék egy szépen megfogalmazott átgondolt választ? Én téged tartalak gáznak és úgy vélem nem ismered a női test rejtelmeit. Azt is megkockáztatnám, hogy még te is szűz vagy. Mindenesetre nem tudom,h milyen értelmes nő lenne képes veled együtt lenni. De a továbbra is köszönöm a válaszod, így legalább megszínesítetted a kommenteket :) A többieknek kicsit jobban köszönöm a válaszokat :)
2016. dec. 5. 21:47
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

"de persze egy éretlen gondolkodású fiúcskától miért is várnék egy szépen megfogalmazott átgondolt választ?"

Hát ez nagyon vicces. Olvasd már el a korábbi válaszaidat, hogy ki is az éretlen.

" Én téged tartalak gáznak és úgy vélem nem ismered a női test rejtelmeit."

Ezt mire alapozod?

" Azt is megkockáztatnám, hogy még te is szűz vagy."

Megint csak mire alapozod? Mert leírtam, hogy nem akarok szűzzel kezdeni és mert nem.nyalom a hátsódat azért mert nem járt benned farok? Persze mekkora fadza Gyerek lennék ha lehazudnám a csillagokat az égről csakhogy megdugjalak. De, ha kimondom amit gondolok akkor el vagyok küldve a francba.

" Mindenesetre nem tudom,h milyen értelmes nő lenne képes veled együtt lenni."

Pont az értelmesek. Nem az Olyanok mint te.

" De a továbbra is köszönöm a válaszod, így legalább megszínesítetted a kommenteket :)"

Örülök neki.

2016. dec. 5. 22:12
 29/33 A kérdező kommentje:
Továbbra is gáz vagy és még bottal se. Az ilyenek miatt korcsosul el a mai társadalom. De felnőttként nincs időm ezzel foglalkozni többet, sajnálom. Ellenben neked biztos rengeteg időd és energiád van ilyenekre is, ahogy látom, hajrá. Tudod érzelmileg vagy éretlen. Mert te azt érzed éretlennek bennem, hogy olyannal szeretnék lefeküdni, akit szeretek. Megértem, aki az érzelmeitől el tudja különíteni a testi együttlétet, de ezt nem tudom felfogni, hogy számodra nem is létezik érzelem. Sajnállak, lelkiszegény vagy, szar szeretetmentes gyerekkorod lehetett, sajnálom, hogy ilyen érzelemmentes másokat csak lehordó és fikázó tahóvá váltál. Remélem egyszer majd jobb lesz neked, mindenesetre befejezem a válaszolgatást, mert sajnos nincsenek meg azok a képességeid, amik segítenének felfogni azt, amit írok neked.
2016. dec. 5. 22:29
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha normális a pali, akkor ezt a beismerés nem fogja eltántorítani a jövőbeni kapcsolattól! F.
2016. dec. 6. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!