Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még itt olyan, akinek sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan, akinek sok kudarc után elment a kedve a szextől, ismerkedéstől?

Figyelt kérdés
Én 24 éves vagyok, most tartok itt. Nem érzek magamban életerőt, felkelni is alig akarok, állandóan sorozatokat nézek, meg hasonlókat csinálok, hogy teljen az idő. Nem volt még szexuális kapcsolatom. Egész kamaszkorom nyálcsorgatással telt, természetesen a csajok szóba se álltak velem, mert nem voltam elég látványos, meg voltak különféle lelki görcseim, amivel jól megnehezítettem a saját dolgomat. Eddig dühöngtem miatta, de furcsamód mostanában átlendültem egy holtponton, és közömbössé váltam. Az önkielégítéssel is felhagytam, eddig napi egy volt a minimum, de már az se érdekel igazán. Valahogy elkönyveltem magamban, hogy nekem ez az egész téma csak szívást okoz, úgyhogy hagyom a francba. Elegem van belőle, hogy ilyen röhejesen nehéz ismerkedni, pedig csak a legtermészetesebb igényemet szeretném végre kiélni. Unom az egészet.
2017. jan. 11. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolso! Varhatod hogy teged is lepontozzanak. Ha faj az igazsag es utkozik valaki nezetevel, esetleg megserted vele az onerzetet akkor lepontozzak. Vicc :D
2017. jan. 12. 16:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Rend kedvéért: Én nem pontoztam le senkit. Ha valaki más pontoz le, arról nem tehetek.

Utolsónak (illetve, most már utolsó előttinek) amúgy igazat adok, valóban gáz, ha az ember helyett mindent elvégeznek. Azt gondolom, hogy az én állapotom egy tanult tehetetlenség. Van egy túlgondoskodó anyám, és emellett van bennem valamiféle kényszeres megfelelni akarás az ő vélt normáiknak. Asszem, ha békén hagytak volna, sokkal "csibészebb" gyerek lettem volna/lennék.

Csak egy példa: ha akarnék, most is juthatnék szexhez. Van olyan lány, aki vár rám. Eddig is volt. Megtehetném, hogy kapcsolatot hazudjak olyasvalakinek a szexért, akiről tudom, hogy hosszútávon nem akarok semmit, max. rövidtávon, de leginkább úgyse, csak egy-két hentergést. Azonban nem teszem, mert nem érzem tisztességesnek, nem akarok ennek kitenni egy labilis lányt. Nem akarom lerobombolni az önbizalmát. Ezt viszont tekinthetem egyfajta érzelgősségnek, amit talán épp az anyámtól tanultam, akinek túl sokáig voltam érzelmi támasza, és túl érzelgőssé lettem miatta. Állandóan ebben gondolkodok, hogy "de vajon tényleg hosszú távra is akarom, nem verem át azzal, ha járok vele?" és legalább 4-5, de inkább több csajt elszalasztottam így. Ez szerintem inkább nőies, mint férfias hozzáállás, erre mondom, hogy tanult rossz minta.

2017. jan. 12. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Van.
2017. jan. 14. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!