Ha lenne egy "reset" gomb az életetekben, akkor megnyomnátok?
Most egy 5 gyerekes nem szegény család tagja vagyok. A szegénység nem a gyerekek számától függ.
Én nem nyomnám meg, még biztos nem, persze érdekelne, hogy mi történne, de egyelőre kíváncsi vagyok arra, hogy a mostani életem hogyan fog alakulni.
Egyáltalán nem , mert az életedet te alakítod ahogy jónak látod
Nekem szerencsére megadatott minden az életben ( nem elsősorban a pénzről van szó)
Mert n
Mert nem hiába vagy az aki vagy*
;)
A-A. Statisztikailag számítva fix, hogy egy ázsiai országba születnék, azok nagyon szaporodnak :D 2005-ben csak Ázsiában 4 milliárd ember élt. S ügye mi található Ázsiában? Hát persze, hogy az Iszlám Állam, Észak-Korea és egyéb kicsit sem biztonságos területek, háborúk, szegénység, éhezés, nyomor, kínzások, brutalitás.
Köszi, nem. Ennél még a delete gomb is jobb lenne :D
Nem.
Több z esélyem, hogy rosszabb körülmények közé kerülök, mint hogy jobbak közé.
"Egyáltalán nem , mert az életedet te alakítod ahogy jónak látod"
Kis naiv, bár...Diplomás szülők gyerekeként biztos ezen a véleményen lennék én is és nem kellene azon aggódnom, hogy a szüleimnek krónikus betegséggel kell folyamatosan megterhelő munkát végezniük 12 órás műszakban. Hogy nekem is folyamatosan gürcölni kell diákmunkát végezve a kimerítő tanulás mellett, hogy egyáltalán életben maradjak, illetve, hogy magányosan minden problémát magam kell megoldani, senkire nem tudok számítani és mindezt rossz fizikai állapotban. Én biztosan megnyomnám azt a bizonyos gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!