Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan, akinek sok kudarc után elment a kedve a
szextől, ismerkedéstől?
Figyelt kérdés
Én 24 éves vagyok, most tartok itt. Nem érzek magamban életerőt, felkelni is alig akarok, állandóan sorozatokat nézek, meg hasonlókat csinálok, hogy teljen az idő. Nem volt még szexuális kapcsolatom. Egész kamaszkorom nyálcsorgatással telt, természetesen a csajok szóba se álltak velem, mert nem voltam elég látványos, meg voltak különféle lelki görcseim, amivel jól megnehezítettem a saját dolgomat. Eddig dühöngtem miatta, de furcsamód mostanában átlendültem egy holtponton, és közömbössé váltam. Az önkielégítéssel is felhagytam, eddig napi egy volt a minimum, de már az se érdekel igazán. Valahogy elkönyveltem magamban, hogy nekem ez az egész téma csak szívást okoz, úgyhogy hagyom a francba. Elegem van belőle, hogy ilyen röhejesen nehéz ismerkedni, pedig csak a legtermészetesebb igényemet szeretném végre kiélni. Unom az egészet.
Szedd már össze magad.. Mit vársz? Hogy majd öledbe ugrik a nagy ő? Vagy kimászik a sorozatodból a hősnő? Fejezd már be ezt a picsogást!! Azzal, hogy itt sajnáltatod magad nem lesz nőd! Szedd össze a tökeidet menj el egy szórakozóhelyre vagy a parkba és kaparj össze egy nőt mert ennek nem sok értelme van!
2017. jan. 11. 23:08
2/13 anonim válasza:
Volt de szeretncsére fogtam magam, rendbeszedtem az életem és most életem szerelmével vagyok együtt már 7 éve. Most várjuk az 1. babánkat.
2017. jan. 11. 23:23
3/13 A kérdező kommentje:
Nem tom, mit várok, de nekem ez akkor se működik, ha teszek érte. Menjek szórakozóhelyre? Ez tipikusan olyasmi, ami jól hangzik, amíg át nem gondolod. Egyrészt, a legtöbb csaj nem egyedül megy, hanem barátnőkkel, akik falkában járnak, és védik egymást. Ha oda mersz menni, azonnal a legrosszabbra gondolnak. Ha sok csaj van együtt, nem lehet velük mit kezdeni. Magányos csajt nemigen látni, de a legtöbb amúgy se kapcsolatért megy oda, csak táncolni. A szórakozóhely egyébként nem alkalmas a másik személyiségének, értékének a megismerésére, az azoknak való, akiknek a külseje, fellépése, tánctudása olyan látványos, hogy egy zajos, zsúfolt helyen is kitűnik vele. Soha nem volt sikerem szórakozóhelyen, megtanultam, hogy nekem nem ott érdemes ismerkednem. De máshol se nagyon van sikerem. Nincs már egyszerűen kedvem próbálkozni. Úgy érzem, már rég túl kellett volna lennem ezeken a dolgokon, és röhejesnek érzem, hogy erre megy rá az életem.
2017. jan. 11. 23:26
4/13 anonim válasza:
Jó akkor síránkozzál. Hátha valaki megsajnál.. Mellesleg amikor bulizni megyek hétvégén, mindig más nővel kavarok.. szval baromság, hogy bulikban nem lehet csajozni mert lehet :D Megjegyzem nincs jó tánctudásom. El kell magad adni!
2017. jan. 11. 23:43
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor te egy ki***ott Don Juan vagy. Most mit mondja erre? Jó neked. Különben is, mit jelent az, hogy "kavarsz"? Táncolsz, hozzáérsz, nevet a vicceiden? Jó, hát eddig én is el tudok jutni. Ami rohadt nehéz, az egy normális kapcsolat egy szép és normális lánnyal. Abba, hogy odamegyek és kavarok, nekem mi a jó? Azért minek menjek le, hogy táncoljak pár lánnyal, amiből mondjuk a kétharmada visszautasít, aztán éjjel hazavergődjek és egy fél napom odalegyen, miközben otthagytam egy csomó pénzt? Ez nekem hol éri meg? Egyéjszakás kaland meg úgyse fog összejönni. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán akarom, hogy összejöjjön. Nem tom elképzelni, hogy lefeküdjek valakivel, akivel másnap alig emlékszünk egymás nevére. Nem így akarok túllenni rajta.
2017. jan. 12. 00:06
6/13 anonim válasza:
Soha nem iszok annyit, hogy ne tudjak magamrol.. Altalaban inni sem szoktam az etrendem miatt. Mellesleg kavar alatt csokot/fenek markolaszast ilyen alap dolgokat ertek. Ha olyan a csaj ugyis elkerem az elerhetoseget a robbi meg mar rajtam all hogy felhivom e vagy sem
2017. jan. 12. 00:28
7/13 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy annyit iszol, hogy ne tudj magadról. Én annyit még soha, egyszer sem ittam, viszont nem egyszer voltam másnapos. Nem kell ahhoz annyit inni, nekem pár pohár fröccs elég hozzá. És szar, és odalesz tőle a fél napom. Anélkül viszont nem tudok annyira feloldódni, hogy gátlások nélkül odamenjek valakihez, hogy táncolós kedvemben legyek, hogy fenekeket markolásszak. De, ismét mondom, nem értem, mi abban a jó. Önmagában az nekem még mindig nem éri meg. Elérhetőséget még nem kaptam szórakozóhelyen csajtól, bár nem is nagyon kértem. Nekem az a tapasztalatom, hogy vagy csajokkal mennek, és akkor megközelíthetetlenek, mert a legjobb barátnő mindig egy paranoiás p**sa, aki szerint te maga az erőszaktevő, megrontó ördög vagy, és már eleve defenzívából kell indítanod, vagy van pasijuk, vagy akarnak ismerkedni, csak nem velem.
2017. jan. 12. 00:34
8/13 anonim válasza:
Vagy tobben mentek es a viszketo pun cis csajra ramegy a haverod neked meg szabad utad van a kiszemelthez. Amen! Na fekszem mert reggel anatomia vizsga:D Pacsi(Y)
2017. jan. 12. 00:43
9/13 A kérdező kommentje:
Na és ha a haverom a kiszemeltre megy rá? Merthogy erre is volt már példa. Van egy haverom, akivel nem szabad elmenni buliba, mert egyszerűen a puszta jelenléte odavonzza őhozzá a csajokat. Nem tom, hogy csinálja, de tény, hogy elszívja az ember elől a levegőt, nem lehet mellette érvényesülni.
2017. jan. 12. 00:46
10/13 anonim válasza:
Vegyünk egy ragadozót, akinek a legtermészetesebb igénye, hogy egyen, de ahhoz is béna, hogy elkapjon egy egeret. Mi fog vele történni?
Elpusztul.
Miért?
Mert életképtelen, és nem érdemes rá, hogy tovább adja a szánalmas génjeit.
Ugye, érted a lényeget?
A legtermészetesebb igényeid közé sorolsz olyasmit, amit még sose próbáltál, és 24 éve remekül életben vagy nélküle. Überszánalmas.
Az evés az természetes szükséglet, és a létfenntartáshoz elengedhetetlen. Mégse fogja senki a szádba pakolni a falatkákat, hanem kénytelen vagy megemelni a pi.csádat, és elvánszorogni a hűtőig. Azt mondjuk nem feltételezem, hogy bevásárlásra és főzésre rákényszerül anyuci pici fia, de ha ilyen puhapöts vagy, lehet anyuci még mindig megrágja neked a falatot, mielőtt a szádba teszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!