Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti kezdenétek feminista lánnyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kezdenétek feminista lánnyal?

Figyelt kérdés
Látásból ismerjük egymást, 1-2x beszélgettünk, de úgy igazából semmi extra. Álomszép, kedves, cuki, különleges, kb 10 év óta úgy érzem hogy bele tudnék szeretni. DE feminista. Nem tudom miért lett az, azt se hogy mennyire az. De pl volt olyan hogy részt vett feminista túrán, aminek valami olyasmi volt a neve hogy "nem kell pasi" vagy valami hasonló. Azt tudom hogy tavaly szakítottak a pasijával, évekig együtt voltak, de a srác egy tapló paraszt. Lehet hogy ő miatta lett feminista? Érdemes próbálkozni nála, vagy esélytelen?

2017. jan. 10. 23:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%
Bebizonyítanám neki, hogy a férfiaknál az erő, megmosatnám vele a lábam.
2017. jan. 11. 04:45
 12/18 anonim ***** válasza:
A feminista élvez a legnagyobbat...
2017. jan. 11. 23:57
 13/18 A kérdező kommentje:

"A feminista élvez a legnagyobbat..."

Őt kétlem. Egy haveromnak felháborodva mondta egyszer amikor a szexről beszélgettek hogy ő nem szokott olyat!

2017. jan. 12. 00:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Feministával semmiképp sem.
2017. jan. 12. 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem kerek a történet. Ha "nem kell pasi" nézetet vallott (mondjuk rá), miért volt pasija?!

10 éve helló-szián és 1-2 beszélgetésen túl nem mentetek. Miből gondolod, h ő rád vár?

Nem mondom, h esélytelen, de ha szereted a kihívásokat, akkor hajts rá!

2017. jan. 12. 13:34
 16/18 A kérdező kommentje:

Utolsó! Fiatal a csaj, most 21 éves, a volt pasijával kb 16 évesen jött össze, és tavaly mentek szét. Valószínűleg ez után lett feminista. Egy 16 éves lány amúgy sem érdeklődik még ilyen dolgok iránt, nem ennyire céltudatos.

Azt meg szerintem sehol nem írtam hogy 10 éve ismerem. 1 éve ismerem látásból az edzőteremből, és pár hónapba beszéltünk először, amikor az idióta haverom odament hozzá azzal a szöveggel hogy "szia, csinálhatok egy képet veled? Tetszel a haveromnak és elküldeném neki." Utána amikor találkoztam vele, odamentem hozzá hogy bocsi a haver miatt, ő is nevetett meg én is. Akkor beszéltünk először, és azóta párszor.

2017. jan. 12. 14:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kell megmagyarázni. Ahogy írtam korábban is, ha kihívásra vágysz, hajts rá, de ne hidd hogy könnyedén karjaidba fog omolni és boldogan éltek, míg meg nem haltok. Vagy csak gyors numerára kéne?
2017. jan. 12. 14:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg érdekel, ha összejönnénk azon lennék hogy megtartsam. Bár nem látok sok esélyt rá. Főleg hogy nem s magyar. Már annak is örülnék ha legalább barátok lehetnénk.
2017. jan. 12. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!