Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti kezdenétek feminista lánnyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kezdenétek feminista lánnyal?

Figyelt kérdés
Látásból ismerjük egymást, 1-2x beszélgettünk, de úgy igazából semmi extra. Álomszép, kedves, cuki, különleges, kb 10 év óta úgy érzem hogy bele tudnék szeretni. DE feminista. Nem tudom miért lett az, azt se hogy mennyire az. De pl volt olyan hogy részt vett feminista túrán, aminek valami olyasmi volt a neve hogy "nem kell pasi" vagy valami hasonló. Azt tudom hogy tavaly szakítottak a pasijával, évekig együtt voltak, de a srác egy tapló paraszt. Lehet hogy ő miatta lett feminista? Érdemes próbálkozni nála, vagy esélytelen?

2017. jan. 10. 23:50
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*10 év után...
2017. jan. 10. 23:51
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Persze, miért ne?

(De ne keverjük az öntelt előítéletes hólyagot a feministával, kérlek!)

2017. jan. 10. 23:52
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Ismerd meg, ha femináci akkor nem, ha csak lightfemcsi akkor siman
2017. jan. 10. 23:55
 4/18 A kérdező kommentje:
Se élőben, se facen nem tolja a feminista dolgokat. Inkább a vegán hülyeségeket. De az meg nem zavar, egy kapcsolat szempontjából lényegtelen.
2017. jan. 11. 00:06
 5/18 anonim ***** válasza:
77%

lehet h a pasi miatt lett az. Ha lát ellenpéldát akk változhat.

Próbáld meg, derítsd ki, hajrá!

2017. jan. 11. 00:06
 6/18 Carragher_x ***** válasza:
81%
Előbb mondjuk nem ártana utánajárnod, hogy mit jelent a "feminista" szó, mert jelenleg süt minden szavadból, hogy halvány gőzöd sincs.;)
2017. jan. 11. 00:43
 7/18 anonim ***** válasza:
60%

Egyrészt a vegetárius és a vegán életmód nem hülyeség. Ha nem tetszik, hát nem kell követni, de nem kell leszólni sem.

Másrészt: sok-sok oka lehet annak, hogy miért lett a hölgy feminista. Lehet ez (ahogy te is említetted) egy (vagy több) rossz tapasztalat miatt. Akár korábbi párkapcsolat, akár rossz szülői példa, munkahelyi okok, akármi. Ami biztos: hogy a feministák nem utálják a férfiakat, hanem egyenlő jogokért, egyenlő bánásmódért küzdenek. Most az, hogy ennek a "küzdelemnek" manapság mennyi létjogosultsága van, az már megint más tészta, hagyjuk is... Én sem értek egyet sokmindennel és nem akarok itt felesleges vitát kelteni. A világ egy szar hely, mindenkinek nehéz benne érvényesülni, nőnek és férfinak egyaránt. Ami viszont biztos, hogy lehet ez a hölgy, akármilyen feminista, gyengédségre, szeretetre és normális, kiegyensúlyozott párkapcsolatra ő is vágyik. Tehát nyugodtan próbálkozz be nála. Legfeljebb kiderül, hogy nem azonosak a nézeteitek, vitatkoztok párat, aztán ő balra, te meg jobbra, mindenki megy a dolgára. Nem veszítesz semmit.

2017. jan. 11. 00:52
 8/18 anonim ***** válasza:
42%

Nem, mert a mai feministák nem a nemek egyenjogúságáért harcolnak, hanem a nő uralkodási jogát akarják, és a férfit lenézik.

Nem kéne ilyen femináci.

Pont amit írtál: ,,nem kell pasi". Ennyit erről.

Az ilyen ne is szarpodojék.

2017. jan. 11. 01:42
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha femináci, akkor az őrületbe fog kergetni. Ha nagyon jó a teste, rövidtávon lehetsz vele, ameddig bírod.

Egyszer olvastam egy külfölfi fórumon egy ilyet "ne aggódjatok lányok, pár év és meg tudjuk termékenyíteni magunkat a férfiak nélkül is"

Na az ilyet állatkertben mutogatnám.

Ha lightos feminista, mint Emma Watson, aki aggódik a nők jogaiért, a nők bántalmazásáért stb. az elmegy. Akkor még talán értelmesebb is az átlagnál, ami előny.

2017. jan. 11. 01:56
 10/18 anonim ***** válasza:
34%
Egy ideig fűztem egy csajt mert nagyon bejött aztán "lemaradtam" róla. Később egyáltalán nem bántam, mert azután ismertem csak meg igazán. Akkora feminista pitsa, hogy egy brutálisan papucs gyerekkel jött össze csak azért, hogy irányíthassa és megmutathassa a világnak, hogy ő pedig nem függ a férfiaktól. Amúgy meg folyamatosan posztolgatta, hogy mennyire elnyomjuk a nőket, már az is baj ha meghívod vacsorázni és te fizeted mert ezzel lenézed őt mint nőt, hogy nem bírja kifizetni magától és ezért megszánod őt. A sokadik ilyen sztori után szépen megszakítottam vele minden kapcsolatot, sajnos úgy látom a legtöbb feminista átváltott ebbe a turbófeminista-kategóriába, ami kezelhetetlen és iszonyatosan elkeserítő. Nincs baj azzal, ha egy nő önálló és erős akar maradni, ha magassarkútól érzi magát nőnek meg mit tudom én, de mikor már ellenségként kezelik a férfiakat akkor már nagy baj van. Szóval én nem járnék. Ez egy rögeszme, egy téveszme, ami szép apránként eluralkodik a nőkön és betegessé válik.
2017. jan. 11. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!