Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év szex és randi nélkül. Túlságosan lefoglalt a karrier es az élet nagy dolgai. Ti hogyan kezdenétek ujra? Hol? Vagy ez az idő már bepótolhatatlan? :D 24/F
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 18:15
1/8 anonim válasza:
Az időt bepótolni nem lehet hisz hogy varázsolnál magadnak vissza 4 évet? Szórakozz randizz érezd jól magad. Ha rá görcsölsz még rosszabb lesz? És a karrier építés legalább meg érte?
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy megerte e az relativ de nem panaszodom
2016. dec. 7. 18:30
3/8 anonim válasza:
Megkérdezhetem milyen karriered van?
4/8 A kérdező kommentje:
Teljesen lenyegtelen a kerdes szempontjabol
2016. dec. 7. 18:49
5/8 anonim válasza:
Valamit valamiért. Erre a négy évre keresztet vethetsz. És felkészülhetsz, hogy nehéz lesz visszarázódni. Fiatalon is baromi nehezen viseli a férfinép a pofára esést, ilyen korban meg sokaknak egy életre elmegy a kedve a további próbálkozástól.
6/8 anonim válasza:
Nekem eddig 8 évem ment rá a karrierépítésre - és már bánom hogy nem csajos sulikba mentem - hanem mérnöknek . Pedig nem vagyok egy reménytelen kinézetű és kb mégsem tapadnak meg rajtam a csajok. Társkeresőzés... ez idő alatt volt egy hosszabb átmeneti kapcsolatom, de semmi - az intelligens, jóképű, de nem olyan rámenős pasik szintén alulmaradnak .
Befejezem ezt a kerrierdolgot aztán nekiállok bulizni meg kiélni az "életet", mert a társkeresőket fel lehet dugni.
Éld az életet ! Látszódjon benned a magabiztosság, aztán gondolom majd jön amikor jönnie kell !
27/F
7/8 mr rex válasza:
hát szerintem te még fiatal ember vagy, bőven van még időd csajozni, ellentétben egy 30-as évei végén vagy 40-es évei elején járó pasival aki még mindig ezzel van elfoglalva és nincs családja vagy tartós kapcsolata.... az idősebbekről meg már nem is beszélek... ha megvan a karriered és stabil is, akkor hajrá :)
8/8 anonim válasza:
Leltározz. ☺ Mi hiányzik az életedből, mit szeretnél megélni. Ezekre koncentrálj. A multat nem kapod vissza, de fiatal vagy még. Ha a munkán kívül másra is tudsz koncentrálni, akkor jönnek a barátok, barátnők, hobbi, akármi. Élj. Okosan, de boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!